Спортни камери

Сортиране по:
Покажи:
Display: List Grid
 • Мини водоустойчива дигитална екшън камера със 120 градуса лещи
  Това е универсална мини спортна камера, водоустойчива и подходяща за ползване на открито дори при лоши метеорологични условия. Притежава здрав алуминиев корпус, направен от метал и подходящ за различни екстремни спортове по земя, въздух и вода. Бънджи, парапланер, планинско и офроуд колоездене, каяк..
  94 лв.
 • Full HD спортна камера с малки размери и нощно виждане
  Full HD спортна камера впечатлява със своите малки размери и наличието на вградени диоди за нощно виждане. Тя е подходяща както при шофиране, така и за екстремни спортни занимания. С нейна помощ ще могат да се заснемат маневри с отлично качество на видео и звук. Наличието на инфрачервена свет..
  120 лв.
 • Водоустойчива 4К спортна екшън камера с WiFi контрол
  Екстремните спортове било то по въздух, вода или на земя са едно изключително преживяване. Всеки, които се занимава с подобен тип дейност иска да запечата вълнуващите кадри, да ги запази за себе си или да ги сподели с близките си. За тази цел е необходимо ентусиаста да се сдобие с добра спортна екшъ..
  120 лв.
 • Спортна P2P камера във водоустойчив часовник
  Водоустойчив спортен часовник с висококачествена камера е устройство, с което ще запишете невероятни каскади и преживявания. Той притежава вградена памет от 32GB, където ще може да запишете извършваните дейности. Моделът е с обектив на камерата от 8MP, което е гаранция за чистата картина. Налице ..
  263 лв.