Камера за кола

Сортиране по:
Покажи:
Display: List Grid
 • Видеорегистратор спортна камера 607
  За любителите на екстремни спортове предлагаме едно достъпно и практично решение да запачетат всеки един момент от преживяното. Това е водоустойчива спортна камера, която може да се използва и за видеорегистратор. За по-улеснена работа устройството разполага с активен панел за лесно управление и пре..
  70 лв.
 • Видеорегистратор с подвижна камера 1307
  Това е едно практично допълнение по време на шофиране. Запишете всичко случващо се по време на шофиране. Видеорегистратора е с подвижен обектив, като по този начин ще е по-лесно да се нагласи ъгъла на заснемане. Устройството записва циклично, което означава, че ще запаметява новите записи върху стар..
  75 лв.
 • Видеорегистратор за кола с FULL HD 1302
  Това е видеорегистратор, с който можете да заснемате видеозаписи с възможно най-добро качество на изображението. Изключително стилен дизайн и перфектна работа, това устройство се превръща в задължителен аксесоар за пътуващите ежедневно. Видеорегистратора притежава функцията детектор на движение, кое..
  93 лв.
 • Kамера за кола с нощно виждане 1301
  Този видеорегистратор е разработен да заснема видео с висока разделителна способност. Това устройство може да се изпозлва не само като HD камера/фотоапарат, но и като HD DVR за кола. Видеорегистраторът може да прави видеозаписи с 1080Р висока резолюция и да заснема снимки от 1.3 мега пиксела. Устрой..
  102 лв.
 • Видеорегистратор за кола с регулируема поставка 1306
  Това е видеорегистратор, който ще се превърне в неизменно допълнение на ежедневното шофиране. Благодарение на компактните си размери може да се постави във всякакви автомобили. Обектива на регистратора снима под ъгъл от 120 градуса. Видеорегистратора е с цикличен запис и има детектор на движение. ..
  108 лв.
 • Видеорегистратор за кола със стабилизатор 1304
  Този видеорегистратор е изключително подходящ за ежедневно шофиране, като благодарение на вградения си стабилизатор ще заснеме по-ясна картина при неравности, кражби или дори при ПТП. Устройството разполага с обектив от 120 градуса ъгъл на заснемане и два IR диоди за снимане при по-затъмнено място. ..
  112 лв.
 • Видеорегистратор за кола с 4х увеличение и детектор на движение 1305
  С този видеорегистратор ще си осигурите сигурност, че сте заснели всичко по време на шофиране. Устройството стартира в момента в който колата тръгна, като също така има и детектор на движение. Предимството на видеорегистратора е, че картината на заснемане може да се увеличи четири пъти. За разлика о..
  117 лв.
 • Full HD спортна камера с малки размери и нощно виждане
  Full HD спортна камера впечатлява със своите малки размери и наличието на вградени диоди за нощно виждане. Тя е подходяща както при шофиране, така и за екстремни спортни занимания. С нейна помощ ще могат да се заснемат маневри с отлично качество на видео и звук. Наличието на инфрачервена свет..
  120 лв.
 • Видеорегистратор с WDR функция 1303
  Този видеорегистратор е едно изключително добро допълнение в ежедневието на шпфьорите. Устройството притежава функцията за заснемане на видеа и снимки с перфектно качество на изображението. Благодарение на 2.7" дисплей можете да преглеждате направените записи. Видеозаснемането стартира автоматично, ..
  192 лв.
 • Видеорегистратор с две камери 1308
  Този видеорегистратор предлага максимален обхват на засменаме по време на пътуване. Благодарение на двете си камери, които се монтират на предното и на задното стъкло. Двата образа от камерите се изобразява на дисплея на видеорегистратора. Устройството е с вграден G сензор подпомагащ работата на уст..
  220 лв.
 • Спортна P2P камера във водоустойчив часовник
  Водоустойчив спортен часовник с висококачествена камера е устройство, с което ще запишете невероятни каскади и преживявания. Той притежава вградена памет от 32GB, където ще може да запишете извършваните дейности. Моделът е с обектив на камерата от 8MP, което е гаранция за чистата картина. Налице ..
  263 лв.