Усилватели на GSM сигнал

Сортиране по:
Покажи:
Display: List Grid
 • Сдвояващ конектор на система за усилване на 2G 3G GSM сигнал Female to Female
  При наличието на различни компоненти за усилване на сигнал, съединителният конектор е свързващото звено помежду им. Самият усилвател на сигнал се свързва чрез коаксиален кабел. Той от своя страна разполага с единен стандарт в аудио/видео индустрията, но различните конектори често се определят според..
  8 лв.
 • Вътрешна антена за усилване на 2G 3G GSM сигнал
  Вътрешната антена за усилване на 2G и 3G сигнал има основна задача да увеличи допълнително обхвата на устройството, който го разпръсква. Свързвайки ги, след това тя значително спомага за достигането на мобилен сигнал в зони, където той е много слаб. Монтажа и демонтажа се осъществява изключително..
  20 лв.
 • Външна лагаритмично-периодична антена за GSM усилвател
  При наличието на слаб мобилен сигнал, телефонната комуникация се извършва много трудно или почти невъзможно. В такива моменти се нуждаете от система за усилване на сигнал. Всяка една се състои от три компонента, а именно усилвател, вътрешна и външна антена. Външната антена е много важен компонент..
  60 лв.
 • Вътрешна антена за усилване на 2G 3G GSM сигнал с десет метров кабел за монтаж
  При нуждата от закупуване на GSM усилвател за места, в които мобилният сигнал е много слаб или липсва такъв, се нуждаете от три компонента. Първият е самият усилвател, който приема сигнала от външната антена и съответно го предава на вътрешната. Вторият нужен компонент е външна антена, нейната ос..
  60 лв.
 • Вътрешна антена за усилване на сигнал с диапазон на честотите 800 - 960 MHz и 1710 - 2500 MHz
  Усилвателите на GSM сигнал са изключително полезни за зони, в които няма достатъчно силен мобилен сигнал. Независимо дали ще бъдат поставени в по-големи сгради, офис помещения, вилни зони и редица други места, те ще допринесат за стабилната мобилна връзка на потребителите. Осъществяването на трудни ..
  60 лв.
 • Допълнителен 10 метров кабел за антени за усилватели на сигнал
  Понякога дължината на предвиденият кабел на компонентите на усилвателя за усилване на мобилен сигнал не e достатъчeн. Затова на помощ идва допълнителният кабел. С негова помощ ще може да се удължава разстоянието на вътрешната или външната антена до желаното място. Продуктът е наличен в две разцветки..
  60 лв.
 • Метален сплитер с четири канала за свързване на GSM усилвател и вътрешни антени
  Всяка система за усилване на 2G и 3G сигнал работи с външна и вътрешна антена, разделени по средата от приемник. По този начин можете да засилите покритието на места, където то е съвсем слабо. За да си гарантирате здрава връзка на по-голям периметър обаче ще е нужно да добавите още едно устройство к..
  60 лв.
 • Сплитер за усилвател на GSM сигнал с 3 канала за допълнителни вътрешни антени
  В ситуациите когато GSM усилвателя на сигнал не успява да го разпръсне в желания периметър, обикновено се поставя допълнителна вътрешна антена. Тя от своя страна значително спомага за подсилването на обхвата и достигането на мобилен сигнал в зоните където той е нисък. Случва се понякога помещение..
  60 лв.
 • Антена за усилване на сигнала с магнитна повърхност и 10 метров коаксиален кабел
  Като притежател на автомобил, в който мобилният сигнал губи своята сила, а доста често дори липсва, търсите функционален уред да се справите със създалата се ситуация. Също така не са и малко ситуациите, където в домашна обстановка или офиса има места с ограничен сигнал. Предлагаме сигурно и каче..
  65 лв.
 • Вертикална външна антена за усилвател на мобилен сигнал
  За да усилите 2G и 3G мобилния сигнал на място със слабо покритие са нужни три неща,свързани в една цялостна верига. Става дума за външна антена, приемник и вътрешна антена, които взаимно си препредават вълните еднопосочно, за да може крайният резултат да е сигурен и надежден телефонен разговор и съ..
  65 лв.
 • Малка външна антена с магнитна повърхност и 10 метров кабел за GSM усилвател
  Имате усилвател на GSM сигнал и търсите подходяща външна антена? Този модел е чудесна пресечна точка на качество и нисък бюджет и със сигурност ще върши перфектна работа на места, където покритието е слабо и води до проблеми с комуникацията. Устройството е супер малко и компактно, лесно за монтиране..
  70 лв.
 • Външна Yagi антена за усилвател на сигнал 824-960MHZ
  Тази външна антена е важна част от една цялостна система за усилване на мобилния сигнал на места, където той е оскъден. Служи безотказно като прихваща наличните радиочестотни вълни и ги предава нататък по веригата. Устройството се монтира на открито и на възможно най-високо място като покрив, тераса..
  80 лв.
 • Външна панелна антена за усилвател на сигнал 800 - 2500 MHz
  Ако имате проблем със слаб мобилен сигнал в дома или офиса и това пречи да провеждате нормално разговори с колеги, близки и приятели, то тогава тази мощна външна антена е едно добро решение. Устройството е малко, компактно и лесно за монтиране на открито, като в комплекта има нужните елементи за инс..
  90 лв.
 • 2G GSM усилвател 900MHz
  Ако търсите начин да подобрите качеството на мобилната връзка, то това е един чудесен ниско бюджетен вариант – усилвател за GSM сигнал с дисплей, където да виждате какво се случва с покритието. Уредът е идеално решение на проблема с лошата комуникация на места, които са под земята или отдалечени от ..
  110 лв.
 • Усилвател GSM 980-S с покритие 2000 кв.м.
  Колко още ще чакате мобилните оператори да подобрят качеството на GSM сигнала си и да разширят покритието на мрежата в по-отдалечени и затънтени краища на страната? Може и да го направят някой ден, но дотогава по-добре сами потърсете решение на проблема с лошата комуникация. Един чудесен начин е кат..
  130 лв.
 • Усилвател на 2G GSM сигнал с обхват на покритие 2000 кв. м.
  Намирате се на място със слаб GSM сигнал и не можете да провеждате нормални разговори по телефона. Проблемът е често срещан в малките населени места, където покритието на мобилните оператори не е толкова солидно. В такъв случай се налага да ползвате усилвател на 2G сигнал, с който решавате всичките ..
  160 лв.
 • Система за усилване на 2G GSM сигнал
  Слабата мобилна връзка е проблем, който въпреки напредването на технологиите си остава често срещано явление у нас. Наблюдава се преди всичко на по-отдалечени места в провинцията и на село, но съществува и в градски условия, ако помещенията са подземни например. В тези и много други случаи усилвател..
  195 лв.
 • Пълен комплект за усилване на 2G мобилен сигнал
  Този продукт служи за усилване на мобилния сигнал така, че да можете спокойно да проведете разговор на място със слабо покритие. Малки населени места, отдалечени сгради, вили, селски къщи – това са само част от местата, където е възможно да монтирате уредите и да решите веднъж завинаги проблема с ло..
  270 лв.
 • Система за усилване на 2G GSM 980 сигнал
  Усилвателите на мобилен сигнал вече не са каприз, а необходимост. Независимо дали става дума за дома или офиса, за отдалечена вила в планината или подземни помещения, тази система ще реши проблема с мрежата и вече ще имате отлично покритие за разговори без досадно прекъсване и заглъхване на звука. ..
  300 лв.
 • Усилвател на GSM 900MHz/1800MHz сигнал с обхват 2000 кв. м.
  Все по-често ни се налага да водим важни разговори по мобилния, които искаме да протичат нормално, без прекъсване и пропадане на връзката. Това е факт в големите градове, но на по-отдалечените места, където сигналът е слаб, едно просто говорене по телефона се превръща в истински кошмар. Ето защо в т..
  300 лв.
 • Усилвател на 2G, 3G и 4Gсигнал
  Въпреки непрестанното развитие на мобилните оператори да поддържат най-добра мрежа и да осигурят максимален обхват в населени и извън населени места, все още може да попаднете в зона извън обхват. Тогава комуникацията е трудна или направо невъзможна. Ако се намирате на място със слаб обхват, недо..
  320 лв.
 • Усилвател на GSM 2G и 3G сигнал с обхват 2000 квадратни метра
  Слабата връзка вече няма да бъде проблем и мобилните телефони ще функционират нормално и на пълни обороти, сдобивайки се с този модел усилвател на GSM сигнал. Той има широко приложение в подземи помещения като мазета, паркинги, тунели, гаражи. Също така е подходящ в сгради с метални или друг тип спе..
  340 лв.
 • Система за усилване на 2G-3G-4G GSM сигнал
  Слабият сигнал е често срещан проблем, който вече има бързо, лесно и не много скъпо решение. На помощ идва системата за усилване на 2G-3G-4G GSM сигнал, която може да се инсталира във всякакви сгради и помещения с нисък, но все пак наличен обхват. Инвестицията е еднократна, но с времето ще оправдае ..
  378 лв.
 • Комплект система за усилване на 2G-3G GSM сигнал
  На всеки му се е случвало да отиде в другата стая и сигналът вече да не е същия. Мобилното устройство зарежда бавно, губите време в излишно чакане и започвате да се изнервяте. Или когато отивате на село да си починете, но все пак искате да проверите електронната си поща. Знаете, че тези три кликания..
  432 лв.
 • Усилвател за усилване на GSM сигнал
  Усилвател за усилване на GSM сигнал е надеждно устройство, с което да подобрите слабия сигнал на 2G, 3G и 4G мрежи. С негова помощ ще може да провеждате нормален разговор по телефон или да сърфирате в интернет. Моделът е особено подходящ за извънградски условия, като село, вилна зона, хижа, отдалече..
  495 лв.