GSM Аларми

Сортиране по:
Покажи:
Display: List Grid
 • GSM аларма с малки размери
  Всеки иска да предпази дома си, когато го оставя без надзор. Техниките за видеонаблюдение или фирми отговарящи за сигурността, обаче са скъпи и доста често не влизат в бюджета на дадено семейство. Затова се прибягва до алтернативен начин и сдобиване със средство за защита. Един от вариантите е да си..
  54 лв.
 • GSM аларма за защита на дома
  GSM алармата е средство, с което може да сте наясно какво се случва и да защитите дома, офиса, автомобила и редица други помещения. С тази техника ще бъдете информирани при наличие на звук в ситуация, която се очаква да няма никой и съответно да липсва каквото и да е движение. Проверк..
  67 лв.
 • GSM аларма с много малки размери
  Желанието да предпазим имуществото си и да знаем какво се случва около нас, довежда до снабдявате поне с едно устройство, което да ни информира за случващото се в реално време. Често отсъствайки ние губим контрол върху вещите си. Техниките за наблюдение обаче не винаги са предвидени в бюджета или са..
  78 лв.
 • GPS тракер с малки размери
  GPS тракер с компактни размери и функция за слушане е комбинирано устройство, с което ще може да следите движението на обекти, както и да чувате какво се случва около тях. Той е подходящ за проследяване на пътен багаж, пратка и др. Също така е удачен избор за защита на възрастни хора и деца. Може да..
  88 лв.
 • GSM аларма със звукова активация gpx404
  Това устройство съчетава в себе си две много важни функции, като слушане от разстояние и локализиране на местоположението му. Устройството може да бъде използвано от хора, които искат да знаят какво се случва в дома или автомобила им, в тяхно отсъствие. Благодарение на този продукт можете да се пред..
  93 лв.
 • Мини GPS проследяващ тракер
  GPS тракерите са масовите устройства, които хората използват за проследяване и подслушване. Производителите се стремят да изработят все по-малки и компактни проследяващи устройства, така че да не бъдат засечени от околните. Ние следващи тенденцията предлагаме един от  най-мини и компактни ..
  100 лв.
 • GSM аларма с видео, снимки и аудио gpx409
  Това е едно малко и компактно устройство, което може да бъде поставено на различни места, в зависимост от Вашите предпочитания. Чрез него можете да чуете какво се случва, там където е поставено. Има функцията да Ви звъни всеки път, когато засече звук по-висок от 45 децибела. Освен тази си функция, т..
  109 лв.
 • GSM базирана аларма за охрана на лични вещи gpx284
  GSM базирана алармена система, чрез която можете да управлявате лични вещи. Устройството работи със стандартна СИМ карта, като при засичане на вибрация или движение, ще ви извести чрез обаждане или текстово съобщение. Устройството е създадено да се прикрепя към предмети, като за целта има изключител..
  154 лв.
 • GPS за проследяване с аларма
  Външната преносима батерия, съчетава в себе си няколко продукта в едно. С компактните си размери тя е едновременно, батерия за зареждане на телефон, тракер за проследяване на движение, подслушвател за слушане в реално време, фенер за осветяване на тъмно пространство. Моделът се отличава с големин..
  179 лв.
 • GSM аларма с мини камера gpx418
  Това е едно уникално устройство, чрез което можете да чуете и видите какво се случва в автомобила Ви във Ваше отсъствие. На пръв поглед това е една най-обикновена запалка за кола. Тя има USB вход, благодарение, на който можете да заредите телефона си. Всъщност това устройство е GSM аларма, която раб..
  180 лв.