Детектори

Сортиране по:
Покажи:
Display: List Grid
 • Мултифункционален детектор за шпионски джаджи dc508
  Това е един детектор, чрез който можете да засечете тайно разположени устройства без ваше знание във вашия дом, офис или в автомобила Ви. Чрез него можете да откриете поставените устройства, тъй като той има голям спектър на обхват – от 1 MHz до 6.5 GHz. С детектора можете да откриете устройства, ко..
  62 лв.
 • Детектор за всякакви шпионски устройства dc503
  Това е един високочувствителен и безупречен продукт, който е лесен за използване и поддържане. Чрез него можете да откриете шпионски устройства поставени във Вашия дом, офис или автомобил. Устройството има вибрационна и звукова индикация при засичане на сигнал. Чрез детектора можете да откриете обек..
  65 лв.
 • Детектор за откриване на скрити камери
  Все повече зачестяват случаите за навлизане в личното пространство и тайното заснемане в различни затворени помещения. За да избегнете това и да се чувствате спокойно, то тогава се препоръчва да претърсите помещението за скрити обективи, така че да не останете неприятно изненадани след това. Дете..
  140 лв.
 • Лесно преносим детектор визуализиращ обективите на мини камери dc505
  Този детектор се използва за лазерно и пасивно сканиране на Wireless сигнал, като може по много ефективен начин да засече аудио записващи, проследяващи устройства, както и мини камери и различни електрически източници на сигнали. Чрез този детектор ще можете ефективно да се предпазите от слушане в р..
  147 лв.
 • Детектор за откриване на обективи на камери
  Компактен детектор за откриване на обективи на скрити камери е онзи продукт, който ще предпази личното пространство от недоброжелатели. Погрижете се за сигурността си и се уверете, че няма кой дa наблюдава и записва тайно помещението, в което се намирате. Предназначен е за проверка на скрита техника..
  160 лв.
 • Компактен преносим детектор за откриване на бръмбари, безжични камери и локатори
  Моделът компактен, безжичен детектор засича различен по вид устройства предаваща информация в реално време. За неговата направа е използвана специална технология за локализиране на скрити бръмбари, проследяващи уреди, малки безжични камери, внедренимобилни софтуери и други шпионски технологии за под..
  160 лв.
 • Детектор за откриване на устройства излъчващи сигнал
  Детектор за откриване на устройства излъчващи сигнал е помощно средство, което ще ни покаже дали сме обект на шпионаж. Моделът прихваща устройства, които излъчват сигнал в диапазона от 2.4Ghz до 4Ghz. На практика това е всяка техника предаваща информация в реално време, независимо дали става въпрос ..
  180 лв.
 • Детектор за откриване на шпионски устройства
  Детектор за откриване на подслушвателни устройства е уред, с който може да се направи проверка на помещение за тайно поставени техники за наблюдение и подслушване. С негова помощ могат да бъдат засечени обективи на скрити камери, бръмбари предаващи информация в реално време, както и различни кабелни..
  211 лв.
 • RF Детектор с две антени за откриване на скрити камери, бръмбари, GPS тракери и магнитно поле
  С лесното снабдяване с шпионска техника, която да проследява движението, да записва разговорите, да предава картина от офиса, стаята или друго помещение в реално време посредством жични и безжични камери, ни довежда до момента, в който трябва да предпазим личното си пространство от зложелатели. Т..
  231 лв.
 • Прецизни тестове откриващи семенна течност
  SemenSPY комплектът е революционен начин за откриване на семенна течност върху повърхност. Той е предпочитан по цял свят от професионалисти работещи в лаборатории. Също така е подходящ за хора, които искат да направят проверка въз основа на лични съмнения. С него се работи бързо и лесно, което го..
  250 лв.
 • Детектор за откриване на техника излъчваща сигнал
  Детектор за откриване на техника излъчваща сигнал е отличният избор за откриване на различни видове шпионски устройства. Такива са скрити камери, подслушватели, тракери и други устройства излъчващи сигнал. Използвайки го си осигурявате ефективна защита и безопасност на личния живот. С него имате въз..
  253 лв.
 • Детектор за откриване на скрити камери и RF подслушватели
  С широкото навлизане и употреба на скрити камери и подслушватели, на пазара съответно се появяват и продукти спомагащи за тяхното откриване. Това са така наречените детектори. Тяхната цел е да уловят излъчвания сигнал, съответно да подскажат на съдържателя къде се намира скритата техника. Lawmate RD..
  261 лв.
 • Детектор за откриване на жични и безжични подслушватели и обективи на скрити камери
  Професионалният тайвански детектор Lawmate RD-30, е надеждно средство за откриване на различни по вид скрити жични и безжични подслушватели, камери, както и на проследяващи устройства. Независимо дали ще претърсвате колата, дома, офиса или друго помещение с негова помощ ще може да локализирате всяко..
  300 лв.
 • Допълнителна антена за увеличаване обхвата при откриване на микро вълни
  Антената MWA-6 е идеалното допълнително средство при засичане на устройства, които излъчват радиочестотни вълни като GPS тракер, GSM подслушватели, скрити камери предаващи информацията в реално време. С нейна помощ значително се увеличава обхвата на засичане на джаджи, телефони използващи 2G, 3G или..
  326 лв.
 • Устройство за защита на мобилни телефони от подслушване
  С масовото навлизане на мобилните телефони в ежедневието и неспирната им употреба като комуникационно средство, неизменно довежда до търсенето на начини за тяхната защита. Това се получава така, защото се наблюдава ръст на хакерска намеса и внедряването на специализирани софтуери. Като основната им ..
  404 лв.
 • Антишпионски детектор за откриване на WIFI безжични камери и бръмбари
  Професионален високочувствителен детектор с широкообхватен диапазон за търсене на безжични видеокамери и gps тракери. Този детектор може да засече нерегламентирано предаване на информация за случващото се в помещение или автомобил. Устройството разполага със звуков и светлинен индикатор, който ..
  410 лв.
 • Детектор за откриване на бръмбари в мобилен телефон
  Всеки един човек желае личните му данни и разговори да останат недостъпни за останалите хора. В днешният технологично развит свят, извличането на информация от телефона не е невъзможно. С поставянето на една обикновена програма, събраната информация в него може да попадне в ръцете на зложелател. ..
  440 лв.
 • Допълнителна антена за увеличаване на обхвата при засичане на микро вълни
  Когато говорим за лична информация и кореспонденция ние винаги се стремим тя да остане в тайна от недоброжелатели. В технологичния свят и лесно закупуването на шпионска техника, става доста трудна задача. Точно поради тази причина се започва със снабдяването с антишпионска техника, която да спомага ..
  484 лв.
 • Поставка GSM-Safe III срещу подслушване на смартфони
  Мобилният телефон е заел главно място в ежедневието на всеки един човек. С непрестанното си усъвършенстване, той не е просто средство за комуникация между двама, а се е превърнал в нещо повече. С бързите темпове на развитие в себе си съдържа много различни функции и приложения. Освен за средство за ..
  530 лв.
 • Професионален детектор за скрити камери CAMLD
  Професионален детектор за скрити камери е висококачествен продукт, произведен в Южна Корея. Предназначен е да търси мини обективи на камери за тайно видеонаблюдение. Предвидени са ултра силни червени диоди, благодарение на които лещата на обективите отразява светлината и по този начин става лесно от..
  536 лв.
 • Малък компактен професионален детектор за откриване на скрити устройства излъчващи сигнал
  С развитието на технологиите и начина по който даден човек може да се сдобие с желаната от него информация става все по-лесно. Устройствата за подслушване и наблюдение стават все по-малки и дискретни, а тяхното откритие с просто око започва да става все по-трудно. За да се предпазите от подобен тип ..
  570 лв.
 • Устройство за откриване на различни по вид подслушватели
  Детекторът Protect 1205M е един от най-добрите продукти от своя клас. С него безпроблемно ще засичате сигнали от безжични скрити камери и поставени подслушвателни средства. С негова помощ може да обходите желания периметър и да откриете нежеланите скрити джаджи. На външен вид дизайнът представлява х..
  583 лв.
 • Широк защитен сейф срещу подслушване на смартфони
  С напредването на технологиите и желанието да се подслушват разговори на лица с цел злоупотреба с личната им информация, довежда потребителите на мобилни телефони да се снабдят с техника, която да попречи на този процес. Благодарение на все по-високо качествените и чувствителни микрофони, смартфо..
  690 лв.
 • Rabbler MNG 300 Заглушител на всички видове подслушвателни устройства
  Rabbler MNG 300 е създаден с цел да се предотврати подслушването по време на важен разговор. Шумът който се чува от устройството наподобява събрани на едно място много хора. Благодарение на подобрената си технология, с този продукт ще можете да запълните капацитета на микрофоните на записващите устр..
  721 лв.
 • Руски професионален детектор за откриване на високочестотни скрити камери и подслушватели
  С навлизането на скритата техника за наблюдение и подслушване, спомага за все по-честото извличане на личната информация. Попадайки в грешни ръце, тя бива използвана срещу притежателят си. Затова е от особена важност поставени шпионски джаджи в дома, офиса и редица други помещения да бъдат открити н..
  780 лв.
 • Детектор за обективи на камери WEGA i
  WEGA i е единственото по рода си устройство, което е специално разработено от експертите в областта, което е лесно преносимо и удобно за работа. Този детектор може да засече лещите на различни видове камери, независимо дали са включени или изключени. Устройството излъчва силен сноп инфрачервени лъчи..
  878 лв.
 • Засичащ посдлушвателен детектор скрит в разклонител
  В днешно време подслушвателните устройства набират все по-голяма популярност и тяхното ниво на разпространение и употреба значително се е покачило. Никой вече не е застрахован от подслушване, независимо от мястото в което се намира, дали в офиса, дома или в колата. Техния размер става все по малък, ..
  940 лв.
 • Аналогово криптиращо устройство защитаващо смартфони от подслушване
  В момента светът е в периода на високотехнологичната ера. Следствие от многообразието от продукти, които се намират на пазара се делят на полезни и на такива, които нарушават личното пространство на човека. Защитата на информацията и по-специално на личните разговори и кореспонденция посредством моб..
  950 лв.
 • Професионален широкообхватен детектор на всякакви подслушвателни и проследяващи устройства Protect 1206i
  Подобрения в характеристиките на Protect 1206i Нова широкообхватна антена (за ANT1 жак) По-широко покритие, особено за по-ниските честоти, дава възможност да увеличи обхвата на проверка 2-3 пъти повече на VHF/UHF подслушватели, докато се запази идеалната чувствителност на по-високите честоти (GS..
  977 лв.
 • Детектор за професионално търсене на скрити камери CAMSD
  Детектор за професионално търсене на скрити камери CAMSD е перфектен избор за намиране на обективи, които остават неоткриваеми за невъоръженото око. Подходящ е за щателно претърсване на дома, офиса, хотелски стаи, обществени съблекални, бани, квартири под наем и много други. Принципът на работа н..
  1,009 лв.
 • Генератор на шум за защита от подслушване
  Генератор на шум за защита от подслушване MNG-06 е българско устройство, което има за задача да противодейства на техниките за шпионаж. Поради тази причина намира приложение по време на лични или професионални разговори, срещи и събития. Допълнително, устройството е спомагателен инструмент при претъ..
  1,056 лв.
 • Професионален детектор на подслушвателни устройства и скрити безжични камери Protect 1207i
  Характеристики Професионален детектор за търсене и локализиране на устройства излъчващи различни типове сигнали 6 канала на засичане на различни видове протоколи Засичани честоти: GSM/CDMA/3G/LTE/Bluetooth/Wi-Fi/Wi-Max Всички канали работят по едно и също време, така че обследващия какъв..
  1,568 лв.
 • Професионален руски RF детектор засичащ честоти от 50 MHz до 12 GHz iProtect 1216
  Личната кореспонденция и разговорите стават все по-често атакуваните от трети лица. Особено когато говорим за информация свързана с бизнес на големи фирми или адвокатски кантори, както и в редица други направление. Лесното снабдяване с шпионска техника, защитата на личното пространство става все по-..
  1,568 лв.
 • Акустична кутия за защита на телефон
  Акустична кутия за защита на телефон има за задача да блокира микрофона и камерата на GSM апарат. Това е необходимо ако имате съмнения, че телефонът е заразен с някакъв вид софтуер, който извлича наличната информация и я предава на друго недоброжелателно лице. Най-известният софтуер за GSM шпиони..
  1,800 лв.
 • Кутия генератор на шум срещу подслушване
  Кутия генератор на шум срещу подслушване е средство, с което да заглушите микрофоните на мобилните телефони, поставени в нея. Целта е да защитите проведения разговор от изтичане на конфиденциална информация. Дело е на реномирания руски бранд Digiscan Labs, което гарантира високо качество на изделиет..
  1,865 лв.
 • Руски професионален детектор Raksa iDet служещ за откриване на скрити подслушватели и безжични камери
  Детекторът Raksa iDet е мощно средство за откриване и локализиране на различни по вид устройства за подслушване. Уредът е произведен в Русия, а за неговата изработка са използвани висококачествени материали и компоненти. Предназначен е да засича различни по вид GSM, Bluetooth, Wi-Fi базирани и много..
  2,299 лв.
 • Радиочестотен детектор за откриване шпионска техника
  С лесния достъп да се закупуват подслушвателни средства, скрити камери и редица други шпионски джаджи, защитата на лични данни става все по-трудна. Тяхното откриване с обикновено претърсване става трудно и отнема доста време. Затова при минимални съмнения е нужно да се осъществява претърсването с по..
  2,324 лв.
 • Комплект професионален три канален генератор на бял шум с 4 датчика и говорител
  Професионалната система за заглушаване на опитите за подслушване включва в себе си три канален генератор на бял шум DNG 2300, 4 датчика и един говорител. Той се справя с всички видове подслушвателни устройства, които могат да се намерят на пазара и се използват в закрити помещения. Устройств..
  3,156 лв.
 • Професионална Руска система против всякакъв вид подслушватели и шпионски устройства DRUID
  Druid D-06 е сигурна система, която защитава разгорите било то по време на преговори, съвещания свързани с развитието на фирмата или лични такива. Устройството позволява беседи до 6 човека едновременно. При синхронизацията с две системи, броя на участниците достигнат 12. Продуктът предпазва притежат..
  5,819 лв.