Скоростомери

Сортиране по:
Покажи:
Display: List Grid
 • Скоростомер с USB захранване G20
  Скоростомер с USB захранване е универсално устройство, с което може да следите колко бързо се движите. Моделът представлява екран, върху който с големи ярко зелени цифри се изобразява моментаната скорост на превозното средство. Захранва се с USB кабел, което го прави подходящш за всякакви модели МПС..
  50 лв.
 • Скоростомер изобразяващ километрите на движение на предното стъкло gpx17
  По време на шофиране, всяка секунда е важна. Осигурете си спокойно пътуване като сте наясно със скоростта на движение във всеки един момент, без да отмествате поглед от пътя. Устройството може да се постави във всякакви превозни средства, като не се връзва към електрониката на автомобила. За да рабо..
  120 лв.
 • Универсален GPS дигитален скоростомер
  Универсален GPS дигитален скоростомер е подходящ за всякакви превозни средства. Отличава се по това, че ползва USB захранване и може да черпи ток от запалката на автомобила. Използва същата сателитна технология за позициониране, както полицейските мобилни радари за скорост. За да се позиционира м..
  120 лв.
 • HD скоростомер с цветен дисплей и компас
  Универсалният скоростомер е подходящ за всички видове превозни средства. Захранването му се осъществява посредством кабела, който е свързан към запалката на автомобила. Предимството му пред останалите от този тип устройства е, че се активира автоматично, веднага след като мотора на превозното средст..
  132 лв.
 • Дигитален скоростомер с OBD II букса
  Дигиталният скоростомер с цветен HD дисплей се активира със запалването на превозното средство. Монтира се бързо и лесно, без необходимост от специфични познания. Захранването се осъществява посредством свързването на устройството, чрез кабел, който в края си завършва с OBDII букса. Дизайнът е компа..
  145 лв.
 • Универсален GPS скоростомер с голям екран
  Универсален GPS скоростомер с голям екран е съвместим с всички видове превозни средства. Захранва се с USB кабел, благодарение на което може да включите към запалката и директно да стартирате устройството. Скоростта се измерва по два начина. Изборът е между километри или мили в час, според индиви..
  150 лв.
 • Скоростомер с OBDII букса и с аларма за известяване
  Скоростомерът е полезно средство, което информира шофьора за скоростта, с която се движи без да е необходимо да отмества поглед от пътя и да се взира в таблото. За максимален комфорт и да не е необходимо предварителното зареждане на модела, то той се захранва директно от автомобила. Свързването межд..
  156 лв.
 • Джи пи ес скоростомер и логър
  Този скоростомер е подходящ както за професионални цели, така и за лична употреба. С него без да следите километража на автомобила ще знаете с каква скорост се предвижвате, друго много съществено значение е факта, че той записва маршрута по който е преминато,  съответно ще можете да проследяват..
  160 лв.
 • Дигитален скоростомер с OBD II букса с налични седем функции
  Дигиталният интелигентен скоростомер впечатлява с дизайн и наличните си седем информационни функции. Захранването се осъществява директно от автомобила, като свързването е посредством OBDII букса. Моделът предоставя възможност да проследявате скоростта на превозното средство, оборотите на двигателя,..
  170 лв.
 • GPS и OBD2 информационен дисплей за автомобил
  GPS и OBD2 информационен дисплей за автомобил е интелигентен уред, който служи за бордови компютър на водача. Моделът показва всички най-важни данни за колата и заобикалящата среда, благодарение на което шофирането е по-комфортно и сигурно. Специфично за скоростомера е, че има два работни режима...
  178 лв.