Скоростомер с OBDII букса и с аларма за известяване

Скоростомер с OBDII букса и с аларма за известяване

Код: gpx38
Налично:
В наличност
Цена: 156 лв.
Поръчайте за 10 секунди
Описание

Скоростомерът е полезно средство, което информира шофьора за скоростта, с която се движи без да е необходимо да отмества поглед от пътя и да се взира в таблото. За максимален комфорт и да не е необходимо предварителното зареждане на модела, то той се захранва директно от автомобила. Свързването между устройството и колата се осъществява посредством кабел с OBD II букса.

Моментните показатели се изобразяват по два начина. Първият е директно върху екрана. Вторият и предпочитан метод е проектиране да данните върху предното стъкло. По този начин те са на нивото на очите, като не пречат на водача. В същото време, той не е нужно да поглежда надолу към таблото. За да се отстрани изкривяване, образът да бъде чист и да не се получава отражение на светлината, за направата му е използвана специална нано-технология.

Дизайнът е издържан в класически и стилен дизайн. Екранът е 5.8 инчов HD дисплей. Благодарение на това цветовете са ярки и отчетливи. Наличните показатели и индикатори се отразяват ясно без да се преплитат. Яркостта може да се настройва ръчно спрямо личните предпочитания или автоматично. За направата на корпуса е използван устойчив на високи температури ABS олекотен материал.

Налични различни показатели и вградена аларма

Скоростомерът освен моментната скорост на движението, информира водача и за изминатото разстояние. Като има възможност разстоянието да бъде обозначено в километри или мили. Също така устройството предоставя информация относно оборотомера, температурата на водата, напрежение, моментен и среден разход на гориво.

Допълнително налични са и звукови аларми. Тяхната задача е да дадат предупредителна информация относно превишаване на предварително зададена скорост, за високи обороти, при евентуално прегряване или твърде ниско напрежение в акумулатора.

Много важно алармено известие е при възникнал проблем с двигателя. Установявайки нередност устройството веднага ще извести посредством звук и ярка икона на екрана. Така веднага могат да се предприемат мерки относно отстраняване на повредата. Също така при предприемане на по-дълго пътуване има възможност да се навие аларма срещу умора, тя сигнализира шофьора на всеки 4 часа гласово.

Скоростомерът е сигурен помощник по време на път. Подходящ е за всички видове превозни средства, независимо дали е автобус, автомобил, камион, тир или друго, основно изискване е да има възможност за свързване на кабел с букса OBDII.

Технически параметри

 • Екран: HD цветен дисплей с размер 5.8 инча
 • Напрежение: 9V – 16Vdc (12Vdc/400mA)
 • Сила на звуковата аларма: >= 30 dB (A)
 • Диапазон на работна температура: -40 до +80 градуса с атмосферно налягане <=60 dB (A)
 • Влажност: 10% - 95%
 • Параметри: 13.6 х 8 х 1.5 см
 • Тегло: 110 грама

Съдържание на комплекта

 • 1 х Скоростомер
 • 1 х USB кабел с OBDII букса
 • 1 х Рефлектен филм
 • 1 х Противохлъзгаща основа
 • 1 х Инструкция на български език

Гаранция: 1 година