Портативни скенери

Сортиране по:
Покажи:
Display: List Grid
 • Компактен мобилен портативен скенер за документи
  В забързаното време не винаги човек успява да отдели достатъчно време да отиде до специализирана книжарница, в която да му се сканира дадена лекция, важен документ или няколко страници от дадена книга. За тази цел, а и да се спести максимално времето от нареждането на опашки, предлагаме ръчния прено..
  168 лв.
 • Преносим ръчен скенер за документи
  Този модел преносим скенер за документи е сред най-компактните продукти на пазара. Оптималната му функционалност го прави необходим и полезен за всеки, който иска бързо, лесно и успешно да сканира и да запази в удобен формат важни документи, снимки, лекции, дори части от книги. Компактност и функ..
  168 лв.
 • Високоскоростен лесно преносим портативен скенер за документи и презентации
  Портативните скенери набират все по-голяма популярност. Този уникален модел, който предлагаме, съчетава в себе си две услуги в едно. Първата и основна е употребата му като високоскоростен скенер за документи, снимки и страници от книги. Втората, благодарение на вградената си камера, да спомага при п..
  258 лв.
 • Професионален ръчен портативен скенер за документи и снимки
  Професионалният ръчен скенер Skypix е абсолютно необходим не само на активно работещите хора в областта на дигитализиране на документи, но и за всеки, който иска да е в крак с развитието на новите технологии и да улесни значително работата си в ежедневието. Този конкретен модел е идеална пресечна то..
  300 лв.