Писалка с незабележимо мастило и UV лампа

Писалка с незабележимо мастило и UV лампа

Код: uv1434
Налично:
В наличност
Цена: 10 лв.
Поръчайте за 10 секунди
Описание

Писалката с невидимо мастило и UV лампа е интересна и полезна вещ. Нейната основна задача е да оставя скрити за човешкото око знаци, както и да проверява истинността на различни предмети.

С нейна помощ ще може да провеждате тайна комуникация, да рисувате, да оставяте маркировки върху различни повърхности. Подходяща е за употреба от възрастни, които искат да обозначат или проверят дадена вещ, така и за най-малките, които могат да рисуват тайни картини.

Писалка с незабележимо мастило

Първата функция, с която разполага химикалката, е с пълнител и невидимо мастило в него. С нея може да пишете и рисувате върху различни предмети. Успявате лесно да оставяте скрита маркировка върху дърво, хартия, метал, тяло, стена, дрехи, играчки и други.

Маркирайки дадена вещ, то мастилото е напълно незабележимо с просто око. За да се изобрази рисунката или съобщението, то трябва да преминете през тях с ултравиолетова светлина.

При изчерпване на мастилото от пълнителя, имате възможност да го замените с нов такъв.

Писалка с ултравиолетова светлина

Втората функционалност на химикалката е наличието на вградена UV светлина. Тя е разположена в горната част. Захранването се осъществява от три на брой батерии, тип AG3. След изчерпването на заряда, се заменят с нови такива

Странично е разположен и бутонът за включване и изключване на светлината. С помощта на ултравиолетовата светлина ще може да проверявате оригиналността на банкноти, ценни книжа, документи, знаци върху картини и други.

Дизайнът на модела е издържан в класически цвят от сив металик. Дължината е от 13.3 см, като спокойно може да се побере в несесер, чанта или джоб.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Захранване: 3 броя AG3 батерии
  • Цвят: сив металик
  • Дължина: 133 мм
  • Максимален диаметър: 9.8 мм
  • Тегло: 9 гр

КОМПЛЕКТЪТ СЪДЪРЖА

  • 1 х Писалка с UV лампа и невидимо мастило