Микроскопи и лупи

Сортиране по:
Покажи:
Display: List Grid
 • Ключодържател микроскоп с увеличение 20х MicroMini Carson
  Микроскопът MicroMini, на американската компания за оптични уреди Carson, впечатлява с изключително малките си размери. Дизайнът представлява ключодържател, но с функцията да увеличава 20 пъти изследвания обект. Лекотата от 22 грама няма да натежи на нито една връзка с ключове или джоб, като ще може..
  28 лв.
 • Компактен детски LED микроскоп MicroBrite с увеличение от 20x до 40x на Carson
  Американската компания за оптични уреди Carson се е погрижила и за най-малките си клиенти, които непрекъснато искат да изследват околния свят. Специално за тях те създават модела малък детски микроскоп MicroBrite, с който децата ще могат да изучават камъни, растения буболечки и въобще всичко онова, ..
  28 лв.
 • Лек и удобен американски микроскоп MicroBrite Plus на Carson с увеличение от 60 до 120 пъти
  Компактният микроскоп MicroBrite Plus е много удобно за употреба и леко средство, с което може да изследвате структурата на всяка тъкан или предмет. Лесната му приносимост позволява да извършвате наблюдение и във външна среда, далеч от лабораторията, класната или детската стая. Подходящ е за употреб..
  28 лв.
 • Компактен микроскоп под формата на химикал MicroPen Carson
  Микроскопът MicroPen на американската компания Carson, на външен вид представлява стилна химикалка. С него обаче ще може да извършвате изследователска дейност, тъй като той е добър увеличителен оптичен уред. Безпроблемно ще може да изучавате природата, растенията, различни материали, пиксели, камъни..
  32 лв.
 • Компактен американски микроскоп с увеличение от 20 до 60 пъти PocketMicro
  Когато търсите компактен микроскоп, който да се побере в малкия джоб на панталона, то неизменно трябва да изберете модела PocketMicro MM-450. Той е дело на американската компания за оптични уреди Carson. Тя е известна, сред почитателите на различните оптични уреди, с това че непрекъснато предлагат н..
  36 лв.
 • Компактен UV и LED микроскоп с 20 кратно увеличение и адаптер за смартфон Carson MicroMini
  Американският производител на оптични уреди Carson, непрекъснато се стреми да предлага висококачествени и разнообразни продукти. Един от тях е компактният UV и LED микроскоп с 20 кратно увеличение и наличен в комплекта адаптер за смартфон MicroMini MM-380. Той впечатлява с възможността си, посред..
  38 лв.
 • Микроскоп с щипка за телефон Carson MicroFlip
  Микроскоп MicroFlip е дело на американския бранд Carson. Компанията се характеризира с начина на изработване на продуктите си, като успява да съчетава отлични компоненти събрани в малки размери. Моделът MP-250 е точно такъв продукт. Въпреки компактните си размери, той осигурява силно увеличение н..
  54 лв.
 • Удобен малък и лек микроскоп с увеличение от 60х до 100х пъти Carson MicroMax
  За малките и големи изследователи, които непрестанно са сред природа и искащи да разучат до най-малка подробност частиците на околния свят, предлагаме този компактен микроскоп. Големите модели са предимно стационарни и трябва да бъдат свързани към компютър, за да може да извършвате изследването. Мод..
  56 лв.
 • Увеличителна лупa с вградена LED светлина FreeStand Carson
  Увеличителна лупa с вградена LED светлина FreeStand MT-55, е дело на американския бранд за оптични уреди Carson. Моделът е изключително компактен и практичен. Предвиденото увеличение на лещата от 2.5х позволява безпроблемното уголемяване на дребния шрифт от вестник, книга, учебник или други., така ч..
  66 лв.
 • Комбиниран магнископ с монокъл, лупа и микроскоп
  Американският производител на оптични уреди Carson, предлага магнископ, който съчетава в себе си три продукта в едно. Може да се възползва от опцията му на монокъл за да приближавате обекти. Също така разполагате и с лупа, която увеличава до 4 пъти. Накрая може да изследвате обекти чрез микроскопа. ..
  74 лв.
 • Увеличителна лупа с мерителна скала, бяла и UV светлина MeasureLope Carson
  Увеличителна лупа с мерителна скала MeasureLope CP-45 е дело на американския бранд Carson. Характерното за тях е, че създават оптични уреди, които съчетават в себе си компактност, висококачествена изработка и добра цена. Поради тази причина моделът ще впечатли и най-взискателните потребители. Уре..
  79 лв.
 • Американски микроскоп с малки размери Carson
  Американският производител на оптични уреди Carson предлага на своите любознателни клиенти, на изследователските екипи, учители, ученици, деца и на всеки, които иска да се докосне до научната материя на различни предмети, този компактен дигитален микроскоп zOrb mm-840. За да може да оперирате с н..
  127 лв.
 • Американски цифров микроскоп с ефективно увеличение Carson zPix 300
  Американският производител на оптични уреди Carson, предлага на пазара висококачествени и практични дигитални микроскопи. Те са идеалният избор за учители, ученици, изследователски екипи, биолози, деца и за всички любознателни хора. Мощно увеличение Моделът zPix 300 mm-940 се характеризира кат..
  152 лв.
 • LCD дигитален микроскоп с 600х увеличение
  Микроскопът намира широко приложение сред любители и професионалисти, които искат да изследват даден обект до най-малката му подробност. Той ще помогне за удостоверяване на истинността на банкноти, ценни книжа, картини, скъпоценни камъни и др. Също така ще помогне и за разглеждането на структурата н..
  168 лв.
 • Дигитален микроскоп с увеличение 1000х
  С този дигитален микроскоп може да направите снимки и видео на всяко нещо, което поставите под обектива. Лещите ще го увеличат до 1000 пъти, а с допълнителната софтуерна измервателна скала ще изчислите точните му мерки. С него се работи лесно и приятно, а изследователската дейност се превръща в исти..
  170 лв.
 • Преносим дигитален микроскоп с увеличение 600х
  Дигиталният микроскоп G600S е подходящ уред за изследване и проверяване на истинността на различни предмети. С негова помощ ще може да направите проверка на пари, ценни книжа, картини и различни документи. Също така ще може обстойно да разгледате различни влакна, скъпоценни камъни, насекоми, растени..
  175 лв.
 • Дигитален американски микроскоп Carson eFlex
  Дигиталният микроскоп eFlex MM-840 е висококачествено изделия на американската компания Carson. Той впечатлява с мощната си възможност за приближаване и увеличаване на различни обекти. Високото качество на изработка и предлаганите опции ще задоволят и най-капризния изследователски екип. Специфичн..
  277 лв.