Микроскопи и лупи

Сортиране по:
Покажи:
Display: List Grid
 • Увеличителни стъкла с +3.00 диоптъра
  Увеличителни стъкла с +3.00 диоптъра е допълнително средство, което може да се постави върху диоптрични очила с цел още по-голямо увеличение. Моделът предлага 1.75-кратно приближение на наблюдавания обект, което се равнява на +3.00 диоптъра. Така върху вече наличните диоптри на очилата, без значение..
  24 лв.
 • Детска лупа за буболечки Carson HU-10
  Детска лупа за буболечки Carson HU-10 е много удобен и практичен уред за хващане, изучаване и освобождаване на буболечки. Изработен е от американския бранд Carson Opticals като част от детската серия иновативни и възпитателни инструменти за опознаване на природата. Предвидена е лупа с 5-кратно увели..
  26 лв.
 • Ключодържател микроскоп с увеличение 20х MicroMini Carson
  Микроскопът MicroMini, на американската компания за оптични уреди Carson, впечатлява с изключително малките си размери. Дизайнът представлява ключодържател, но с функцията да увеличава 20 пъти изследвания обект. Лекотата от 22 грама няма да натежи на нито една връзка с ключове или джоб, като ще може..
  26 лв.
 • Компактни лупи с увеличение 5х/10х/15х TriWiew Carson
  Компaктни лупи с увеличение 5х/10х/15х TriWiew Carson TV-15 e комплект от три малки лупи събрани в едно. Моделът гарантира удобство при принасяне, практичност и функционалност по време на употреба. Отличен избор за наблюдение на различни предмети, свързани с работата и хобито. Може да се използва за..
  26 лв.
 • Комплект лупи за увеличаване на изображението Carson
  Комплект лупи за увеличаване на изображението Carson ValuePak VP-01 разполага с три различни по вид и увеличение лупи. Продуктът е особено подходящ за деца и възрастни, които се нуждаят от допълнително увеличение. В зависимост от избрания вид образът може да се приближи от 2.5х пъти до 6х. Отличе..
  26 лв.
 • Лупа с LED фенерче и 5-кратно увеличение
  Лупа с LED фенерче и 5-кратно увеличение PO-55 е удобен и практичен уред. Иработен е от американския бранд Carson Със своите функционалност и джобни рамери продуктът няма да заема излишно място и ще бъде винаги “под ръка”. Спокойно може да бъде пренасян в раничка, чанта или в джоб. Изделието пред..
  29 лв.
 • Компактна сгъваема мини лупа Carson
  Компактна сгъваема мини лупа е бързо преносима и лесна за използване. Оптичното стъкло осигурява увеличение от 11.5 пъти. По този начин може да приближите на достатъчно близко разстояние обекта на наблюдение. За качеството на изображението се грижат двойни лещи, които осигуряват ясна и без изкривява..
  30 лв.
 • Лупа с пинсета и LED светлина Carson
  Лупа с пинсета и LED светлина се отличава с иновативната си комбинация, която е подходяща за изпълнението на всички задачи, изискващи прецизност. Уредът е изключително компактен и лек, което позволява да бъде използван като помощно средство за всичко - от хобита и занаяти, до дейности в работата, из..
  31 лв.
 • Компактен детски LED микроскоп MicroBrite с увеличение от 20x до 40x на Carson
  Американската компания за оптични уреди Carson се е погрижила и за най-малките си клиенти, които непрекъснато искат да изследват околния свят. Специално за тях те създават модела малък детски микроскоп MicroBrite, с който децата ще могат да изучават камъни, растения буболечки и въобще всичко онова, ..
  33 лв.
 • Компактен микроскоп под формата на химикал MicroPen Carson
  Микроскопът MicroPen на американската компания Carson, на външен вид представлява стилна химикалка. С него обаче ще може да извършвате изследователска дейност, тъй като той е добър увеличителен оптичен уред. Безпроблемно ще може да изучавате природата, растенията, различни материали, пиксели, камъни..
  33 лв.
 • Компактен американски микроскоп с увеличение от 20 до 60 пъти PocketMicro
  Когато търсите компактен микроскоп, който да се побере в малкия джоб на панталона, то неизменно трябва да изберете модела PocketMicro MM-450. Той е дело на американската компания за оптични уреди Carson. Тя е известна, сред почитателите на различните оптични уреди, с това че непрекъснато предлагат н..
  34 лв.
 • Лек и удобен американски микроскоп MicroBrite Plus на Carson с увеличение от 60 до 120 пъти
  Компактният микроскоп MicroBrite Plus е много удобно за употреба и леко средство, с което може да изследвате структурата на всяка тъкан или предмет. Лесната му приносимост позволява да извършвате наблюдение и във външна среда, далеч от лабораторията, класната или детската стая. Подходящ е за употреб..
  34 лв.
 • Лупа със сгъваема дръжка и LED светлини
  Лупата със сгъваема дръжка и LED светлини предлага двукратно увеличение. Отличен избор е при четене, разглеждане на монети и банкноти, както и при изпълнение на задачи от работата, ежедневието или любимото хоби. Също така ще бъде добър помощник и при хора с по-слабо зрение. Правоъгълната лупа е с..
  34 лв.
 • Многофункционален оптичен уред X-Scope за деца
  Многофункционален оптичен уред X-Scope ™ за деца CP-11, на американския производител Carson, е създаден специално за малките изследователи. Той е компактен, лек и лесен за използване. Включва в себе си седем компонента, които биха направили разходката в гората истинска експедиция. В конструкцията му..
  35 лв.
 • Компактен UV и LED микроскоп с 20 кратно увеличение и адаптер за смартфон Carson MicroMini
  Американският производител на оптични уреди Carson, непрекъснато се стреми да предлага висококачествени и разнообразни продукти. Един от тях е компактният UV и LED микроскоп с 20 кратно увеличение и наличен в комплекта адаптер за смартфон MicroMini MM-380. Той впечатлява с възможността си, посред..
  38 лв.
 • Удобен малък и лек микроскоп с увеличение от 60х до 75х пъти Carson MicroMax
  За малките и големи изследователи, които непрестанно са сред природа и искащи да разучат до най-малка подробност частиците на околния свят, предлагаме този компактен микроскоп. Големите модели са предимно стационарни и трябва да бъдат свързани към компютър, за да може да извършвате изследването. Мод..
  44 лв.
 • Микроскоп с щипка за телефон Carson MicroFlip
  Микроскоп MicroFlip е дело на американския бранд Carson. Компанията се характеризира с начина на изработване на продуктите си, като успява да съчетава отлични компоненти събрани в малки размери. Моделът MP-250 е точно такъв продукт. Въпреки компактните си размери, той осигурява силно увеличение н..
  54 лв.
 • Двойна лупа тип челник Carson MagniVisor
  Двойна лупа тип челник Carson MagniVisor MV-23 е изключително практичен и иновативен уред. Той идва на помощ в ежедневните дейности, работата и любимите хобита като четене, шиене, плетене, бродиране, обработка на бижута и часовници, както и в много други направления. Подходящ е за употреба и в случа..
  57 лв.
 • Увеличителна лупa с вградена LED светлина FreeStand Carson
  Увеличителна лупa с вградена LED светлина FreeStand MT-55, е дело на американския бранд за оптични уреди Carson. Моделът е изключително компактен и практичен. Предвиденото увеличение на лещата от 2.5х позволява безпроблемното уголемяване на дребния шрифт от вестник, книга, учебник или други., така ч..
  66 лв.
 • Комбиниран магнископ с монокъл, лупа и микроскоп
  Американският производител на оптични уреди Carson, предлага магнископ, който съчетава в себе си три продукта в едно. Може да се възползва от опцията му на монокъл за да приближавате обекти. Също така разполагате и с лупа, която увеличава до 4 пъти. Накрая може да изследвате обекти чрез микроскопа. ..
  74 лв.
 • Увеличителна лупа с мерителна скала, бяла и UV светлина MeasureLope Carson
  Увеличителна лупа с мерителна скала MeasureLope CP-45 е дело на американския бранд Carson. Характерното за тях е, че създават оптични уреди, които съчетават в себе си компактност, висококачествена изработка и добра цена. Поради тази причина моделът ще впечатли и най-взискателните потребители. Уре..
  88 лв.
 • Дигитален микроскоп с увеличение 1000х
  С този дигитален микроскоп може да направите снимки и видео на всяко нещо, което поставите под обектива. Лещите ще го увеличат до 1000 пъти, а с допълнителната софтуерна измервателна скала ще изчислите точните му мерки. С него се работи лесно и приятно, а изследователската дейност се превръща в исти..
  90 лв.
 • Американски микроскоп с малки размери Carson
  Американският производител на оптични уреди Carson предлага на своите любознателни клиенти, на изследователските екипи, учители, ученици, деца и на всеки, които иска да се докосне до научната материя на различни предмети, този компактен дигитален микроскоп zOrb mm-840. За да може да оперирате с н..
  127 лв.
 • Дигитален американски микроскоп Carson eFlex
  Дигиталният микроскоп eFlex MM-840 е висококачествено изделия на американската компания Carson. Той впечатлява с мощната си възможност за приближаване и увеличаване на различни обекти. Високото качество на изработка и предлаганите опции ще задоволят и най-капризния изследователски екип. Специфичн..
  155 лв.
 • Американски цифров микроскоп с ефективно увеличение Carson zPix 300
  Американският производител на оптични уреди Carson, предлага на пазара висококачествени и практични дигитални микроскопи. Те са идеалният избор за учители, ученици, изследователски екипи, биолози, деца и за всички любознателни хора. Мощно увеличение Моделът zPix 300 mm-940 се характеризира кат..
  159 лв.
 • LCD дигитален микроскоп с 1000х увеличение
  Микроскопът намира широко приложение сред любители и професионалисти, които искат да изследват даден обект до най-малката му подробност. Той ще помогне за удостоверяване на истинността на банкноти, ценни книжа, картини, скъпоценни камъни и др. Също така ще помогне и за разглеждането на структурата н..
  168 лв.
 • Преносим дигитален микроскоп с увеличение 1200х
  Дигиталният микроскоп G1200 е подходящ уред за изследване и проверяване на истинността на различни предмети. С негова помощ ще може да направите проверка на пари, ценни книжа, картини и различни документи. Също така ще може обстойно да разгледате различни влакна, скъпоценни камъни, насекоми, ра..
  175 лв.