Ендоскопи

Сортиране по:
Покажи:
Display: List Grid
 • Мини водоустойчив ендоскоп за Android устройства с 5.5 мм камера
  Мини водоустойчив ендоскоп за Android устройства с 5.5 мм камера е един чудесен бюджетен вариант да достигнете и наблюдавате до трудно достъпни места. Ще може да направите снимка или видео директно на телефона си. Уредът представлява един кабел, който започва с USB накрайник и свършва с обектив на к..
  56 лв.
 • Водоустойчив мини ендоскоп със 7 мм обектив на камерата и вградена LED светлина
  Водоустойчив мини ендоскоп със 7 мм обектив на камерата и вградена LED светлина е едно мултифункционално устройство, с което ще проникнете на иначе недостъпни за окото места. С него ще видите детайлна картина на обекти под вода или при пълен мрак. Ендоскопът представлява кабел, който в единия кра..
  69 лв.
 • Водоустойчив инспекционен ендоскоп със 7 мм обектив, 3.5 м кабел и LED светлина
  Водоустойчив ендоскоп със 7 мм обектив и LED светлина е верен помощник, когато се налага да проверите труднодостъпно място. Уредът разполага с миниатюрна камера с диаметър на обектива 7 мм и кабел с дължина от 3.5 метра. Ендоскопът се отличава с напълно водоустойчива изработка. Това означава, че ..
  87 лв.
 • Eндоскоп с WiFi модул и 8мм камера
  Eндоскоп с WiFi модул и 8 мм камера е мултифункционален уред за дома и работата. С него може да направите инспекция на тесни, тъмни и труднодостъпни места. Предимството му е, че ползвате телефона си за екран, при това без никакви кабели. Връзката между бороскопа и смартфона е през WiFi, като за само..
  99 лв.
 • Водоустойчива HD камера ендоскоп с 8 мм обектив
  Водоустойчива HD камера ендоскоп с 8 мм обектив е един удачен и лесен избор за да проверите какво се случва на труднодостъпни и тъмни места. Продуктът се отличава с изцяло водоустойчива конструкция, което позволява да бъде ползван успешно и под вода. Предвидена е също така собствена LED светлина, ко..
  120 лв.
 • Универсален водоустойчив ендоскоп с 5.5 обектив
  Универсален водоустойчив ендоскоп с 5.5 мм обектив намира широко приложение в ежедневието на всеки човек. С него може да стигнете до много тесни, тъмни и мокри пространства, където невъоръжено око би било напълно безпомощно. Уредът се отличава с водоустойчиво покритие, собствена LED светлина и USB в..
  210 лв.
 • Водоустойчива инспекционна ендоскоп камера с LED екран
  Инспекционната ендоскоп камера се отличава по наличието на цветен LCD екран от 4.3 инча. За осветяването на тъмни пространства, като канализация или дупка в стената е налична и LED светлина. Благодарение на това моделът е много подходящ за различни ситуации, където видимостта с просто око е абсолютн..
  228 лв.
 • Професионален безжичен WiFi ендоскоп с фенер
  Професионален безжичен WiFi ендоскоп с фенер е лесно преносима и мултифункционална система за оглед на труднодостъпни места. Разполага с ултра малък, дигитален, сензорен обектив, който предоставя кристално ясна картина с HD качество. Отличава се с мощния си безжичен интернет модул, гарантиращ стабил..
  268 лв.