Детектори за пари

Сортиране по:
Покажи:
Display: List Grid
 • Луминисцентна пура за детектор на пари BLB-T5/4W
  Резервна ултравиолетова лампа тип пура от 4 вата е допълнителен аксесоар към различни модели детектори, сред които UV4259, UV1425 и UV1426. Благодарение на нея ще можете да идентифицирате фалшиви пари, документи, ценни експонати и други. Пурата се поставя в устройството и чрез ултравиолетовата св..
  10 лв.
 • Маркер за проверка на банкноти
  Маркер за откриване на фалшива банкнота е сто процента надежден и сигурен начин да проверите автентичността на всяка валута направена в Европа. Тестван е върху всички EU банкноти и безпогрешно разпознава истинските от фалшивите. Това става благодарение на опростения принцип на работа. С едно драс..
  10 лв.
 • Писалка с незабележимо мастило и UV лампа
  Писалката с невидимо мастило и UV лампа е интересна и полезна вещ. Нейната основна задача е да оставя скрити за човешкото око знаци, както и да проверява истинността на различни предмети. С нейна помощ ще може да провеждате тайна комуникация, да рисувате, да оставяте маркировки върху различни пов..
  10 лв.
 • Резервна пура за ултравиолетова лампа BLB-T5/6W
  Луминисцентна пура за детектор за пари с мощност 6 вата. С нея разпознавате безпогрешно фалшивите банкноти и си спестявате цял куп проблеми и главоболия. Пурата е с мощност 6 вата и може да издържи около 8000 часа работа. Благодарение на ултравиолетовата светлина, която излъчва, защитите на парит..
  10 лв.
 • Ултравиолетово LED фенерче за проверка на банкноти и невидими мастила
  LED фенерче с ултравиолетова светлина за банкноти, невидимо мастило и други знаци за автентичност е подходящо както за любителски цели, така и за професионални. Предимството му е, че е компактно и много функционално. Намира широка употреба в ежедневието и работния процес. Захранва се от три броя ..
  18 лв.
 • Резервна ултравиолетова пура за детектор на банкноти с мощност 8W
  Резервна UV лампа от 8 вата за детектори на пари е енергоспестяваща пура, с която ще може да направите обстойна проверка на банкноти, документи, паспорти и други предмети със скрит знак за автентичност. Благодарение на ултравиолетовата светлина веднага ще различите фалшификатите. Лампата е с мощн..
  20 лв.
 • Ултравиолетова и бяла лампа за проверка на различна валута, паспорти и документи
  Ултравиолетова и бяла лампа за проверка на различна валута, паспорти и документи е универсален помощник за разпознаване на фалшификати. Имате нужда от сигурен начин за тествате банкноти, важни официални документи или трансгранични паспорти? Това е един чудесен начин да бъдете сигурни, че няма да бъд..
  22 лв.
 • Безжичен детектор за пари с UV светлина
  В ежедневието все повече се натъквате на фалшиви банкноти, опити за фалшифициране на книжа, шофьорски книжки, лични карти и задгранични паспорти. В ситуациите, когато сключвате сделка, примерно за имот и ще получите значителна сума пари, то задължително трябва да се подсигурите със устройство, което..
  25 лв.
 • Компактен детектор за разпознаване на фалшиви банкноти и документи
  Настолен UV детектор за банкноти и документи е неделима част от оборудването на всеки един съвременен магазин, офис или учреждение за работа с клиенти. В наши дни фалшификатите са толкова добре направени и разпространени, че трудно бихме се справили сами без помощ в разпознаването на истинските. ..
  25 лв.
 • Ключодържател микроскоп с увеличение 20х MicroMini Carson
  Микроскопът MicroMini, на американската компания за оптични уреди Carson, впечатлява с изключително малките си размери. Дизайнът представлява ключодържател, но с функцията да увеличава 20 пъти изследвания обект. Лекотата от 22 грама няма да натежи на нито една връзка с ключове или джоб, като ще може..
  26 лв.
 • Компактен микроскоп под формата на химикал MicroPen Carson
  Микроскопът MicroPen на американската компания Carson, на външен вид представлява стилна химикалка. С него обаче ще може да извършвате изследователска дейност, тъй като той е добър увеличителен оптичен уред. Безпроблемно ще може да изучавате природата, растенията, различни материали, пиксели, камъни..
  33 лв.
 • Компактен американски микроскоп с увеличение от 20 до 60 пъти PocketMicro
  Когато търсите компактен микроскоп, който да се побере в малкия джоб на панталона, то неизменно трябва да изберете модела PocketMicro MM-450. Той е дело на американската компания за оптични уреди Carson. Тя е известна, сред почитателите на различните оптични уреди, с това че непрекъснато предлагат н..
  34 лв.
 • Детектор за проверка на пари и документи с две ултравиолетови лампи
  Детектор за пари с две ултравиолетови лампи гарантира, че няма да бъдете излъгани с фалшива валута или важни документи. Предвидени са две UV продълговати пури с по 6 вата мощност, които със сигурност ще помогнат в разпознаването на истинските банкноти, както и документи. Употребата му е изключите..
  34 лв.
 • Компактен UV и LED микроскоп с 20 кратно увеличение и адаптер за смартфон Carson MicroMini
  Американският производител на оптични уреди Carson, непрекъснато се стреми да предлага висококачествени и разнообразни продукти. Един от тях е компактният UV и LED микроскоп с 20 кратно увеличение и наличен в комплекта адаптер за смартфон MicroMini MM-380. Той впечатлява с възможността си, посред..
  38 лв.
 • Компактен детектор за проверка на пари и документи
  Настолен UV детектор за пари е устройство, което използва флуоресцентна светлина, за да разпознае фалшификатите. Това става чрез ултравиолетовата лампа, която осветява обекта и прави видими специалните защити на купюра. За целта е предвидена продълговата UV пура с мощност 4 вата. Тя се захранва о..
  40 лв.
 • Настолен детектор за пари с UV светлина и измервателна скала
  Настолен детектор за разпознаване на истинността на пари. Проверката се извършва чрез UV светлина и като допълнение има налична измервателна скала. Моделът е един многофункционален продукт с модерен дизайн и широка употреба. Устройството разпознава безпогрешно фалшификати чрез 4-ватовата ултравиолет..
  42 лв.
 • Мощен детектор за пари с двойна UV лампа и бяла светлина
  Мощен детектор за пари с двойна UV лампа и бяла светлина работи безотказно при проверка за фалшификати. Отличава се с два режима на работа и широко приложение в институции и учреждения, свързани с обработка на пари в брой и официални документи. Първият работен режим включва ултравиолетова светлин..
  60 лв.
 • Настолен детектор за пари с UV и бяла светлина, увеличителна лупа и измервателна лента
  Моделът настолен детектор за пари освен с UV светлина, разполага и с бяла такава. Допълнително той има налична увеличителна лупа и измервателна лента, което го превръща в многофункционален уред за цялостна и подробна проверка на банкноти, документи, паспорти и други защитени ценности. Предимство ..
  67 лв.
 • Американски микроскоп с малки размери Carson
  Американският производител на оптични уреди Carson предлага на своите любознателни клиенти, на изследователските екипи, учители, ученици, деца и на всеки, които иска да се докосне до научната материя на различни предмети, този компактен дигитален микроскоп zOrb mm-840. За да може да оперирате с н..
  127 лв.