Аксесоари

Сортиране по:
Покажи:
Display: List Grid
 • Луминисцентна пура за детектор на пари BLB-T5/4W
  Резервна ултравиолетова лампа тип пура от 4 вата е допълнителен аксесоар към различни модели детектори, сред които UV4259, UV1425 и UV1426. Благодарение на нея ще можете да идентифицирате фалшиви пари, документи, ценни експонати и други. Пурата се поставя в устройството и чрез ултравиолетовата св..
  10 лв.
 • Маркер за проверка на банкноти
  Маркер за откриване на фалшива банкнота е сто процента надежден и сигурен начин да проверите автентичността на всяка валута направена в Европа. Тестван е върху всички EU банкноти и безпогрешно разпознава истинските от фалшивите. Това става благодарение на опростения принцип на работа. С едно драс..
  10 лв.
 • Писалка с незабележимо мастило и UV лампа
  Писалката с невидимо мастило и UV лампа е интересна и полезна вещ. Нейната основна задача е да оставя скрити за човешкото око знаци, както и да проверява истинността на различни предмети. С нейна помощ ще може да провеждате тайна комуникация, да рисувате, да оставяте маркировки върху различни пов..
  10 лв.
 • Резервна пура за ултравиолетова лампа BLB-T5/6W
  Луминисцентна пура за детектор за пари с мощност 6 вата. С нея разпознавате безпогрешно фалшивите банкноти и си спестявате цял куп проблеми и главоболия. Пурата е с мощност 6 вата и може да издържи около 8000 часа работа. Благодарение на ултравиолетовата светлина, която излъчва, защитите на парит..
  10 лв.
 • Ултравиолетово LED фенерче за проверка на банкноти и невидими мастила
  LED фенерче с ултравиолетова светлина за банкноти, невидимо мастило и други знаци за автентичност е подходящо както за любителски цели, така и за професионални. Предимството му е, че е компактно и много функционално. Намира широка употреба в ежедневието и работния процес. Захранва се от три броя ..
  18 лв.
 • Резервна ултравиолетова пура за детектор на банкноти с мощност 8W
  Резервна UV лампа от 8 вата за детектори на пари е енергоспестяваща пура, с която ще може да направите обстойна проверка на банкноти, документи, паспорти и други предмети със скрит знак за автентичност. Благодарение на ултравиолетовата светлина веднага ще различите фалшификатите. Лампата е с мощн..
  20 лв.
 • Ултравиолетова и бяла лампа за проверка на различна валута, паспорти и документи
  Ултравиолетова и бяла лампа за проверка на различна валута, паспорти и документи е универсален помощник за разпознаване на фалшификати. Имате нужда от сигурен начин за тествате банкноти, важни официални документи или трансгранични паспорти? Това е един чудесен начин да бъдете сигурни, че няма да бъд..
  22 лв.
 • Увеличителни стъкла с +3.00 диоптъра
  Увеличителни стъкла с +3.00 диоптъра е допълнително средство, което може да се постави върху диоптрични очила с цел още по-голямо увеличение. Моделът предлага 1.75-кратно приближение на наблюдавания обект, което се равнява на +3.00 диоптъра. Така върху вече наличните диоптри на очилата, без значение..
  24 лв.
 • Безжичен детектор за пари с UV светлина
  В ежедневието все повече се натъквате на фалшиви банкноти, опити за фалшифициране на книжа, шофьорски книжки, лични карти и задгранични паспорти. В ситуациите, когато сключвате сделка, примерно за имот и ще получите значителна сума пари, то задължително трябва да се подсигурите със устройство, което..
  25 лв.
 • Компактен детектор за разпознаване на фалшиви банкноти и документи
  Настолен UV детектор за банкноти и документи е неделима част от оборудването на всеки един съвременен магазин, офис или учреждение за работа с клиенти. В наши дни фалшификатите са толкова добре направени и разпространени, че трудно бихме се справили сами без помощ в разпознаването на истинските. ..
  25 лв.
 • Ключодържател микроскоп с увеличение 20х MicroMini Carson
  Микроскопът MicroMini, на американската компания за оптични уреди Carson, впечатлява с изключително малките си размери. Дизайнът представлява ключодържател, но с функцията да увеличава 20 пъти изследвания обект. Лекотата от 22 грама няма да натежи на нито една връзка с ключове или джоб, като ще може..
  26 лв.
 • Компактни лупи с увеличение 5х/10х/15х TriWiew Carson
  Компaктни лупи с увеличение 5х/10х/15х TriWiew Carson TV-15 e комплект от три малки лупи събрани в едно. Моделът гарантира удобство при принасяне, практичност и функционалност по време на употреба. Отличен избор за наблюдение на различни предмети, свързани с работата и хобито. Може да се използва за..
  26 лв.
 • Комплект лупи за увеличаване на изображението Carson
  Комплект лупи за увеличаване на изображението Carson ValuePak VP-01 разполага с три различни по вид и увеличение лупи. Продуктът е особено подходящ за деца и възрастни, които се нуждаят от допълнително увеличение. В зависимост от избрания вид образът може да се приближи от 2.5х пъти до 6х. Отличе..
  26 лв.
 • Лупа с LED фенерче и 5-кратно увеличение
  Лупа с LED фенерче и 5-кратно увеличение PO-55 е удобен и практичен уред. Иработен е от американския бранд Carson Със своите функционалност и джобни рамери продуктът няма да заема излишно място и ще бъде винаги “под ръка”. Спокойно може да бъде пренасян в раничка, чанта или в джоб. Изделието пред..
  29 лв.
 • Компактна сгъваема мини лупа Carson
  Компактна сгъваема мини лупа е бързо преносима и лесна за използване. Оптичното стъкло осигурява увеличение от 11.5 пъти. По този начин може да приближите на достатъчно близко разстояние обекта на наблюдение. За качеството на изображението се грижат двойни лещи, които осигуряват ясна и без изкривява..
  30 лв.
 • Лупа с пинсета и LED светлина Carson
  Лупа с пинсета и LED светлина се отличава с иновативната си комбинация, която е подходяща за изпълнението на всички задачи, изискващи прецизност. Уредът е изключително компактен и лек, което позволява да бъде използван като помощно средство за всичко - от хобита и занаяти, до дейности в работата, из..
  31 лв.
 • Компактен детски LED микроскоп MicroBrite с увеличение от 20x до 40x на Carson
  Американската компания за оптични уреди Carson се е погрижила и за най-малките си клиенти, които непрекъснато искат да изследват околния свят. Специално за тях те създават модела малък детски микроскоп MicroBrite, с който децата ще могат да изучават камъни, растения буболечки и въобще всичко онова, ..
  33 лв.
 • Компактен микроскоп под формата на химикал MicroPen Carson
  Микроскопът MicroPen на американската компания Carson, на външен вид представлява стилна химикалка. С него обаче ще може да извършвате изследователска дейност, тъй като той е добър увеличителен оптичен уред. Безпроблемно ще може да изучавате природата, растенията, различни материали, пиксели, камъни..
  33 лв.
 • Компактен американски микроскоп с увеличение от 20 до 60 пъти PocketMicro
  Когато търсите компактен микроскоп, който да се побере в малкия джоб на панталона, то неизменно трябва да изберете модела PocketMicro MM-450. Той е дело на американската компания за оптични уреди Carson. Тя е известна, сред почитателите на различните оптични уреди, с това че непрекъснато предлагат н..
  34 лв.
 • Лек и удобен американски микроскоп MicroBrite Plus на Carson с увеличение от 60 до 120 пъти
  Компактният микроскоп MicroBrite Plus е много удобно за употреба и леко средство, с което може да изследвате структурата на всяка тъкан или предмет. Лесната му приносимост позволява да извършвате наблюдение и във външна среда, далеч от лабораторията, класната или детската стая. Подходящ е за употреб..
  34 лв.
 • Лупа със сгъваема дръжка и LED светлини
  Лупата със сгъваема дръжка и LED светлини предлага двукратно увеличение. Отличен избор е при четене, разглеждане на монети и банкноти, както и при изпълнение на задачи от работата, ежедневието или любимото хоби. Също така ще бъде добър помощник и при хора с по-слабо зрение. Правоъгълната лупа е с..
  34 лв.
 • Детектор за проверка на пари и документи с две ултравиолетови лампи
  Детектор за пари с две ултравиолетови лампи гарантира, че няма да бъдете излъгани с фалшива валута или важни документи. Предвидени са две UV продълговати пури с по 6 вата мощност, които със сигурност ще помогнат в разпознаването на истинските банкноти, както и документи. Употребата му е изключите..
  34 лв.
 • Многофункционален оптичен уред X-Scope за деца
  Многофункционален оптичен уред X-Scope ™ за деца CP-11, на американския производител Carson, е създаден специално за малките изследователи. Той е компактен, лек и лесен за използване. Включва в себе си седем компонента, които биха направили разходката в гората истинска експедиция. В конструкцията му..
  35 лв.
 • Компактен UV и LED микроскоп с 20 кратно увеличение и адаптер за смартфон Carson MicroMini
  Американският производител на оптични уреди Carson, непрекъснато се стреми да предлага висококачествени и разнообразни продукти. Един от тях е компактният UV и LED микроскоп с 20 кратно увеличение и наличен в комплекта адаптер за смартфон MicroMini MM-380. Той впечатлява с възможността си, посред..
  38 лв.
 • Компактен детектор за проверка на пари и документи
  Настолен UV детектор за пари е устройство, което използва флуоресцентна светлина, за да разпознае фалшификатите. Това става чрез ултравиолетовата лампа, която осветява обекта и прави видими специалните защити на купюра. За целта е предвидена продълговата UV пура с мощност 4 вата. Тя се захранва о..
  40 лв.
 • Настолен детектор за пари с UV светлина и измервателна скала
  Настолен детектор за разпознаване на истинността на пари. Проверката се извършва чрез UV светлина и като допълнение има налична измервателна скала. Моделът е един многофункционален продукт с модерен дизайн и широка употреба. Устройството разпознава безпогрешно фалшификати чрез 4-ватовата ултравиолет..
  42 лв.
 • Удобен малък и лек микроскоп с увеличение от 60х до 75х пъти Carson MicroMax
  За малките и големи изследователи, които непрестанно са сред природа и искащи да разучат до най-малка подробност частиците на околния свят, предлагаме този компактен микроскоп. Големите модели са предимно стационарни и трябва да бъдат свързани към компютър, за да може да извършвате изследването. Мод..
  44 лв.
 • Микроскоп с щипка за телефон Carson MicroFlip
  Микроскоп MicroFlip е дело на американския бранд Carson. Компанията се характеризира с начина на изработване на продуктите си, като успява да съчетава отлични компоненти събрани в малки размери. Моделът MP-250 е точно такъв продукт. Въпреки компактните си размери, той осигурява силно увеличение н..
  54 лв.
 • Мини водоустойчив ендоскоп за Android устройства с 5.5 мм камера
  Мини водоустойчив ендоскоп за Android устройства с 5.5 мм камера е един чудесен бюджетен вариант да достигнете и наблюдавате до трудно достъпни места. Ще може да направите снимка или видео директно на телефона си. Уредът представлява един кабел, който започва с USB накрайник и свършва с обектив на к..
  56 лв.
 • Двойна лупа тип челник Carson MagniVisor
  Двойна лупа тип челник Carson MagniVisor MV-23 е изключително практичен и иновативен уред. Той идва на помощ в ежедневните дейности, работата и любимите хобита като четене, шиене, плетене, бродиране, обработка на бижута и часовници, както и в много други направления. Подходящ е за употреба и в случа..
  57 лв.
 • Мощен детектор за пари с двойна UV лампа и бяла светлина
  Мощен детектор за пари с двойна UV лампа и бяла светлина работи безотказно при проверка за фалшификати. Отличава се с два режима на работа и широко приложение в институции и учреждения, свързани с обработка на пари в брой и официални документи. Първият работен режим включва ултравиолетова светлин..
  60 лв.
 • Увеличителна лупa с вградена LED светлина FreeStand Carson
  Увеличителна лупa с вградена LED светлина FreeStand MT-55, е дело на американския бранд за оптични уреди Carson. Моделът е изключително компактен и практичен. Предвиденото увеличение на лещата от 2.5х позволява безпроблемното уголемяване на дребния шрифт от вестник, книга, учебник или други., така ч..
  66 лв.
 • Настолен детектор за пари с UV и бяла светлина, увеличителна лупа и измервателна лента
  Моделът настолен детектор за пари освен с UV светлина, разполага и с бяла такава. Допълнително той има налична увеличителна лупа и измервателна лента, което го превръща в многофункционален уред за цялостна и подробна проверка на банкноти, документи, паспорти и други защитени ценности. Предимство ..
  67 лв.
 • Водоустойчив мини ендоскоп със 7 мм обектив на камерата и вградена LED светлина
  Водоустойчив мини ендоскоп със 7 мм обектив на камерата и вградена LED светлина е едно мултифункционално устройство, с което ще проникнете на иначе недостъпни за окото места. С него ще видите детайлна картина на обекти под вода или при пълен мрак. Ендоскопът представлява кабел, който в единия кра..
  69 лв.
 • Комбиниран магнископ с монокъл, лупа и микроскоп
  Американският производител на оптични уреди Carson, предлага магнископ, който съчетава в себе си три продукта в едно. Може да се възползва от опцията му на монокъл за да приближавате обекти. Също така разполагате и с лупа, която увеличава до 4 пъти. Накрая може да изследвате обекти чрез микроскопа. ..
  74 лв.
 • Водоустойчив инспекционен ендоскоп със 7 мм обектив, 3.5 м кабел и LED светлина
  Водоустойчив ендоскоп със 7 мм обектив и LED светлина е верен помощник, когато се налага да проверите труднодостъпно място. Уредът разполага с миниатюрна камера с диаметър на обектива 7 мм и кабел с дължина от 3.5 метра. Ендоскопът се отличава с напълно водоустойчива изработка. Това означава, че ..
  87 лв.
 • Увеличителна лупа с мерителна скала, бяла и UV светлина MeasureLope Carson
  Увеличителна лупа с мерителна скала MeasureLope CP-45 е дело на американския бранд Carson. Характерното за тях е, че създават оптични уреди, които съчетават в себе си компактност, висококачествена изработка и добра цена. Поради тази причина моделът ще впечатли и най-взискателните потребители. Уре..
  88 лв.
 • Eндоскоп с WiFi модул и 8мм камера
  Eндоскоп с WiFi модул и 8 мм камера е мултифункционален уред за дома и работата. С него може да направите инспекция на тесни, тъмни и труднодостъпни места. Предимството му е, че ползвате телефона си за екран, при това без никакви кабели. Връзката между бороскопа и смартфона е през WiFi, като за само..
  99 лв.
 • Водоустойчива HD камера ендоскоп с 8 мм обектив
  Водоустойчива HD камера ендоскоп с 8 мм обектив е един удачен и лесен избор за да проверите какво се случва на труднодостъпни и тъмни места. Продуктът се отличава с изцяло водоустойчива конструкция, което позволява да бъде ползван успешно и под вода. Предвидена е също така собствена LED светлина, ко..
  120 лв.
 • Скоростомер изобразяващ километрите на движение на предното стъкло gpx17
  По време на шофиране, всяка секунда е важна. Осигурете си спокойно пътуване като сте наясно със скоростта на движение във всеки един момент, без да отмествате поглед от пътя. Устройството може да се постави във всякакви превозни средства, като не се връзва към електрониката на автомобила. За да рабо..
  120 лв.
 • Универсален GPS дигитален скоростомер
  Универсален GPS дигитален скоростомер е подходящ за всякакви превозни средства. Отличава се по това, че ползва USB захранване и може да черпи ток от запалката на автомобила. Използва същата сателитна технология за позициониране, както полицейските мобилни радари за скорост. За да се позиционира м..
  120 лв.
 • Американски микроскоп с малки размери Carson
  Американският производител на оптични уреди Carson предлага на своите любознателни клиенти, на изследователските екипи, учители, ученици, деца и на всеки, които иска да се докосне до научната материя на различни предмети, този компактен дигитален микроскоп zOrb mm-840. За да може да оперирате с н..
  127 лв.
 • HD скоростомер с цветен дисплей и компас
  Универсалният скоростомер е подходящ за всички видове превозни средства. Захранването му се осъществява посредством кабела, който е свързан към запалката на автомобила. Предимството му пред останалите от този тип устройства е, че се активира автоматично, веднага след като мотора на превозното средст..
  132 лв.
 • Дигитален скоростомер с OBD II букса
  Дигиталният скоростомер с цветен HD дисплей се активира със запалването на превозното средство. Монтира се бързо и лесно, без необходимост от специфични познания. Захранването се осъществява посредством свързването на устройството, чрез кабел, който в края си завършва с OBDII букса. Дизайнът е компа..
  145 лв.
 • Универсален GPS скоростомер с голям екран
  Универсален GPS скоростомер с голям екран е съвместим с всички видове превозни средства. Захранва се с USB кабел, благодарение на което може да включите към запалката и директно да стартирате устройството. Скоростта се измерва по два начина. Изборът е между километри или мили в час, според индиви..
  150 лв.
 • Дигитален американски микроскоп Carson eFlex
  Дигиталният микроскоп eFlex MM-840 е висококачествено изделия на американската компания Carson. Той впечатлява с мощната си възможност за приближаване и увеличаване на различни обекти. Високото качество на изработка и предлаганите опции ще задоволят и най-капризния изследователски екип. Специфичн..
  155 лв.
 • Скоростомер с OBDII букса и с аларма за известяване
  Скоростомерът е полезно средство, което информира шофьора за скоростта, с която се движи без да е необходимо да отмества поглед от пътя и да се взира в таблото. За максимален комфорт и да не е необходимо предварителното зареждане на модела, то той се захранва директно от автомобила. Свързването межд..
  156 лв.
 • Американски цифров микроскоп с ефективно увеличение Carson zPix 300
  Американският производител на оптични уреди Carson, предлага на пазара висококачествени и практични дигитални микроскопи. Те са идеалният избор за учители, ученици, изследователски екипи, биолози, деца и за всички любознателни хора. Мощно увеличение Моделът zPix 300 mm-940 се характеризира кат..
  159 лв.
 • Джи пи ес скоростомер и логър
  Този скоростомер е подходящ както за професионални цели, така и за лична употреба. С него без да следите километража на автомобила ще знаете с каква скорост се предвижвате, друго много съществено значение е факта, че той записва маршрута по който е преминато,  съответно ще можете да проследяват..
  160 лв.
 • LCD дигитален микроскоп с 1000х увеличение
  Микроскопът намира широко приложение сред любители и професионалисти, които искат да изследват даден обект до най-малката му подробност. Той ще помогне за удостоверяване на истинността на банкноти, ценни книжа, картини, скъпоценни камъни и др. Също така ще помогне и за разглеждането на структурата н..
  168 лв.