Детски смарт часовник GPS за следене

Детски смарт часовник GPS за следене

Код: gpx11
Налично:
Out Of Stock
Цена: 49 лв.
Поръчайте за 10 секунди
Описание

Търсите възможност за едновременно следене и връзка с детето си докато е на училище или е оставено без надзор. То този мини GSM GPS детски смарт часовник за разговори и следене е решението.  С него ще локализирате точното местонахождение с точност до 5 метра и същевременно осъществявате разговори с детето.

Защо е подходящ точно за децата?

С този продукт няма да се наложи да закупувате допълнителен мобилен телефон, като така ще си осигурите спокойствие, че той няма да бъде загубен или от много игри и гледане на клипчета батерията има опасност да не издържи, съответно няма да успеете  да се свържете. Дизайнът е проектиран специално за малки детски ръчички. Тракерът работи като използва СИМ карта, като е необходимо да активирате обаждания и да има наличен интернет.

Не е необходимо да се възползвате от определен  мобилен план за да имате връзка с ръчния часовник, може да използвате и предплатена СИМ карта, която да зареждате периодично с ваучер. Това позволява използването на устройството когато решите, без да се налага да заплащате допълнителни такси.

 Основна функция на тракера е да показва точното местоположение. За да проверявате и наблюдавате движението, трябва да изтеглите безплатното приложение за мобилен телефон, подходящ за операционна система на Android и iOS. Инсталирайки програмата с натискане върху иконата на приложението веднага ще установявате къде се намира то. Друга допълнителна функция е възможността да проверявате в историята изминатите маршрути.

Положителният аспект в проследяващия джи пи ес е възможността да локализира във всеки един момент в реално време. Използвайки тази функция, периодично, примерно на всеки час, съумявате да спестявате батерията и удължавате времето на работа с едно зареждане. Една от многото функции, които управлявате чрез мобилното приложение позволява да следите нивото на батерията и да решавате коя функция ще използвате и коя не. Всичките те могат да бъдат управлявани изцяло дистанционно благодарение на приложението. Менюто е на български език, което улеснява употребата му.

Подслушвай всичко около детето без индикации

Моделът детски часовник дава възможност за дискретен мониторинг на случващото се около детето. Чрез специална команда можете да активирате функцията и да слушате случващото се. По този начин много лесно ще проверявате какво се случва по време на часовете или детската градина. Задаването на командата се извършва през приложението на телефона

В смарт телефона се задават до десет телефонни номера, които да могат да бъдат набирани и да приема обаждания. Производителите са проектирали модела така, че да може да задействате команда „безопасна зона“, в която очертавате границите, в който може да се движи свободно. В момента, в който тази граница бъде премината ще бъдете незабавно информирани, като за целта ще получите известие. Включително и ако устройството бъде свалено от ръката.

Функциите на тракера не се ограничават само с това. За да спестите допълнително батерията може да се възползвате от функция, в която да заспива, обикновено се използва когато и самото дете спи. В менюто “ не безпокойте“ избирате интервала от време, в което никой няма да може да се свързва с него, това е подходящо, когато следва да бъде в час. Като всеки часовник и този има нормална аларма, която да събужда рано сутрин.  Презареждането на батерията става чрез  USB кабел свързан към компютър. 

Технически характеристики

 • Android и iOS мобилно приложение
 • Честоти на работа: 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz
 • Паник бутон 
 • Вградена презареждаема батерия Li-Po 400mAh
 • 48 часа режим на изчакване
 • Презареждане: чрез USB кабел на компютър или лаптоп
 • Вграден високоговорител и микрофон
 • GPS чип: MTK3337
 • GSM чип: MTK6261
 • Размери: 3.1 х 5.2 х 1.2 см
 • Дължина на къса каишка: 6 см
 • Дължина на дълга каишка: 8.5 см

Съдържание на комплекта

 • Смарт часовник
 • USB кабел
 • Отвертка 

Гаранция: 1 година