GPS за селскостопански животни

GPSът за селскостопански животни е подходящ всякакви типове животни – коне, крави, биволи, овце, кози и др. Благодарение на този уникален продукт може да предпазите Вашите селскостопански животни от кражба или изгубване. GPSът за животни използва GSM мрежата, за да изпраща информация в реално време към онлайн платформа/мобилно приложение, където може да наблюдавате движението на животното или да правите историческа справка за маршрута, който е изминало.

GPSите за животни които предлагаме, са изработени от висококачествени материали и притежават европейски сертификати за качество. Те притежават вградени висококапацитетни литиево-полимерни батерии, които позволяват непрекъснатата им работа за дълъг период от време, без нужда от зареждане.

Сортиране по:
Покажи:
Display: List Grid
 • Мини GPS проследяващ тракер
  GPS тракерите са масовите устройства, които хората използват за проследяване и подслушване. Производителите се стремят да изработят все по-малки и компактни проследяващи устройства, така че да не бъдат засечени от околните. Ние следващи тенденцията предлагаме един от  най-мини и компактни ..
  100 лв.
 • GPS тракер за следене в реално време
  Търсите компактен уред за проследяване на моторни превозни средства, колела, деца, животни или при къмпингуване да се знае вашето местонахождение то GPS тракер с компактни мини размери е правилния избор.  Управлението на джаджата е просто за  употреба, като това се случва посредством текст..
  250 лв.
 • 3G водоустойчив мини GPS тракер за деца, автомобили, мотори и домашни животни
  Водоустойчивият мини 3G тракер има широка гама от приложения, защото е подходящ за проследяване както на деца и домашни животни като кучета и котки, така и на моторни превозни средства - от личен автомобил през велосипед, скутер, та чак до камион. По този начин ще си осигурите спокойствието от което..
  270 лв.
 • GPS тракер за следене в реално време на едър добитък gpx10
  Устройство създадено да подпомага дейността на пастирите в ежедневието. Ако сте цял ден навън заедно със стадо животни и се притеснявате, че може те изгубите дирите им, то с този тракер ще можете много бързо да локализирате местоположението им. Благодарение на големия капацитет на батерията, можете ..
  300 лв.
 • GPS тракер за следене с 2000 mAh батерия gpx04
  GPS тракер за следене с 20 000 mAh батерия предлага продължителна работа с едно зареждане. Големият капацитет на батерията подсигурява до 360 часа следене в реално време. Допълнително има възможност времето на издръжливост да се повиши, като за целта трябва да се направи настройка за качване на инфо..
  305 лв.
 • GPS тракер за следене в реално време на едър селскостопански добитък със соларни панели gpx09
  Иновативен начин за охрана и следене на стада, създаден да подпомогне ежедневната дейност на пастирите по време на паша. Чрез този тракер за следене ще можете да се информирате за движението на стадото, като имате възможност да задавате конкретна виртуална зона за престой, която ако се прекрачи да б..
  400 лв.
 • Соларен GPS тракер за проследяване
  Иновативен GPS тракер прикачен към соларно захранваща се яка, подпомагащ дейността на фермери за контрол на големи животни. Водоустойчивата соларна яка е изработена от висококачествен материал, който предпазва от външни метеорологични влияния. Широкият диапазон на работна температура позволява да се..
  400 лв.
 • 3G магнитен и водоустойчив тракер с мощна батерия 10 000 mAh
  Този тракер е всичко, от което се нуждаете, за да знаете винаги и по всяко време къде, какво, как, с кого и защо се движи наблюдавания обект. За разлика от другите подобни устройства, това работи на ниво 3G мрежа и затова е необходима и такава СИМ карта, която да поддържа интернет и входящи повикван..
  475 лв.
 • GPS тракер с вградена СИМ карта
  GPS тракер с вградена СИМ карта е дело нa чешкия производител Namsystem. Разполага със силен вграден магнит, което позволява лесното му закрепване върху различни метални повърхности. Цялостната конструкция отговаря на висок клас водозащита, като по този начин може да функционира при различни времеви..
  498 лв.
 • GPS тракер със соларна каишка
  GPS тракер със соларна каишка е спомагателно средство за отдалеченo наблюдение над пуснатите на паша животни. Моделът е особено подходящ за проследяване на движението на едър добитък, като крави, говеда, коне и други. Специфичност на модела е, че към устройството е предвидена соларна каишка. Сола..
  500 лв.