GPS за ловни кучета

GPS системите за проследяване намират широко приложение и при следенето и контролирането на ловните кучета. Използването на тази модерна технология е една от най-важните предпоставки за успешен лов. Поради тази причина, продуктите които предлагаме в тази секция от сайта са неразделна част от техническото оборудване на много ловни дружинки.

Сортиране по:
Покажи:
Display: List Grid
 • Мини GPS проследяващ тракер
  GPS тракерите са масовите устройства, които хората използват за проследяване и подслушване. Производителите се стремят да изработят все по-малки и компактни проследяващи устройства, така че да не бъдат засечени от околните. Ние следващи тенденцията предлагаме един от  най-мини и компактни ..
  100 лв.
 • Мини GPS тракер за следене
  Това е най-малкия тракер за следене в реално време, който е и с изключително широко приложение. За да работи проследяващото устройство, трябва единствено да поставите СИМ карта с наличен интернет. Тракерът има компактни магнити, с които ще можете да го залепите за метална повърхност. Ако има район, ..
  120 лв.
 • GPS тракер за следене в реално време gpx12
  Изключително компактен по размер GPS тракер, предназначен за следене движението на кучета. Можете да задавате виртуална ограда, чрез която ще сте наясно когато животното напусне дадената зона. В момента в който тракерът прекрачи очертанията на тази виртуална ограда, вие ще получите имейл и..
  200 лв.
 • Водоустойчив мини магнитен GPS тракер за следене в реално време
  Това мини проследяващо устройство ще помогне когато се нуждаете, да проследявате и виждате в реално време на мобилния си телефон или на компютър движението на желания обект. Размерът на модела е малък и изключително компактен, което го прави лесен за пренасяне, монтиране и скриване. Особено подхо..
  230 лв.
 • 3G водоустойчив мини GPS тракер за деца, автомобили, мотори и домашни животни
  Водоустойчивият мини 3G тракер има широка гама от приложения, защото е подходящ за проследяване както на деца и домашни животни като кучета и котки, така и на моторни превозни средства - от личен автомобил през велосипед, скутер, та чак до камион. По този начин ще си осигурите спокойствието от което..
  270 лв.
 • GPS каишка за следене на кучета T5
  Характерно е, че ловците полагат огромни усилия и грижи за техните ловни кучета. Те са техния верен спътник за проследяване на плячката и добрия улов. Но в един момент при интензивно и продължително следене, те започват да губят лека ориентация в следствие от многото миризми на обикалящите ги животн..
  575 лв.
 • Джи пи ес нашийник за ловни кучета
  Ако търсите най-доброто проследяващо устройство за ловно куче, то модела на Garmin TT15 ще задоволи напълно всичките Ви изисквания. Това е марка доказала се на пазара със своите висококачествени и сигурни при каквито и да е условия продукти. Този модел е предназначен за ловни кучета и тяхното просле..
  660 лв.
 • Комплект система за проследяване и обучение на кучета
  Dogtra Pathfinder, притежава в себе си GPS технология за следене и обучение на кучета, като извършвате наблюдение и управлявате системата директно от смартфона си. Основно предимство на продукта е, че не се нуждае от SIM карта и може да се използва в зони със слаб или липса на всякакъв мобилен сигна..
  950 лв.
 • GPS тракер на гармин в комплект с каишка
  По време на ловния сезон, като неизменна част от ловната дружина са и техните спътници ловните кучета. Доста често се получава в групата да има повече от едно куче и тяхното проследяване само с просто око става непосилно. Затова американския производител на GPS проследяващи устройства Garmin Ви пред..
  1,550 лв.