GPS за домашни любимци

GPS за домашни любимци – това наименование обединява серия продукти от ново поколение, които ще Ви помогнат никога да не губите тези, които обичате. Продуктите са подходящи за следенето на всички видове домашни любимци – кучета, котки и др. Те са малки, компактни, по никакъв начин не пречат на Вашия космат приятел и могат да бъдат наблюдавани директно от приложение на смартфона Ви или през специален уебсайт.

Използвайки най-съвременните технологии за gps проследяване, Вие ще предотвратите това, от което се страхува всеки един човек, който е приел в семейството си и отглежда някакъв домашен любимец – кражба или бягство. Който е преживял този ужас знае, че подобна загуба е равносилна на загуба на член от семейството. Не позволявайте това да се случи – използвайте съвременните технологии да защитите, тези които обичате.

Сортиране по:
Покажи:
Display: List Grid
 • GPS тракер с малки размери
  GPS тракер с компактни размери и функция за слушане е комбинирано устройство, с което ще може да следите движението на обекти, както и да чувате какво се случва около тях. Той е подходящ за проследяване на пътен багаж, пратка и др. Също така е удачен избор за защита на възрастни хора и деца. Може да..
  88 лв.
 • Мини GPS проследяващ тракер
  GPS тракерите са масовите устройства, които хората използват за проследяване и подслушване. Производителите се стремят да изработят все по-малки и компактни проследяващи устройства, така че да не бъдат засечени от околните. Ние следващи тенденцията предлагаме един от  най-мини и компактни ..
  100 лв.
 • Мини GPS тракер за следене
  Това е най-малкия тракер за следене в реално време, който е и с изключително широко приложение. За да работи проследяващото устройство, трябва единствено да поставите СИМ карта с наличен интернет. Тракерът има компактни магнити, с които ще можете да го залепите за метална повърхност. Ако има район, ..
  120 лв.
 • Джобен GPS тракер за следене и обаждане
  Джобен GPS тракер за следене и обаждане e устройство с тройна система за позициониране и възможност за двупосочна комуникация. Може да се използва за деца, възрастни хора, домашни любимци и други обекти. Работи прецизно, благодарение на предвидените GPS, WiFi и LBS режими за локация. Устройството..
  153 лв.
 • GPS WIFI LBS тракер
  Предлагаме едно уникално решение на следене в реално време, с изключително компактни размери. Този тракер е не само с едни от най-малките размери, но също така е изключително лек, което допринася за дискретното му използване в различни ситуации. GPS проследяващото устройство е с вградена презар..
  200 лв.
 • GPS тракер за следене в реално време gpx12
  Изключително компактен по размер GPS тракер, предназначен за следене движението на кучета. Можете да задавате виртуална ограда, чрез която ще сте наясно когато животното напусне дадената зона. В момента в който тракерът прекрачи очертанията на тази виртуална ограда, вие ще получите имейл и..
  200 лв.
 • 3G водоустойчив мини GPS тракер за деца, автомобили, мотори и домашни животни
  Водоустойчивият мини 3G тракер има широка гама от приложения, защото е подходящ за проследяване както на деца и домашни животни като кучета и котки, така и на моторни превозни средства - от личен автомобил през велосипед, скутер, та чак до камион. По този начин ще си осигурите спокойствието от което..
  270 лв.
 • GPS каишка за следене на кучета T5
  Характерно е, че ловците полагат огромни усилия и грижи за техните ловни кучета. Те са техния верен спътник за проследяване на плячката и добрия улов. Но в един момент при интензивно и продължително следене, те започват да губят лека ориентация в следствие от многото миризми на обикалящите ги животн..
  575 лв.
 • Комплект система за проследяване и обучение на кучета
  Dogtra Pathfinder, притежава в себе си GPS технология за следене и обучение на кучета, като извършвате наблюдение и управлявате системата директно от смартфона си. Основно предимство на продукта е, че не се нуждае от SIM карта и може да се използва в зони със слаб или липса на всякакъв мобилен сигна..
  1,140 лв.
 • GPS тракер на гармин в комплект с каишка
  По време на ловния сезон, като неизменна част от ловната дружина са и техните спътници ловните кучета. Доста често се получава в групата да има повече от едно куче и тяхното проследяване само с просто око става непосилно. Затова американския производител на GPS проследяващи устройства Garmin Ви пред..
  1,550 лв.