GPS за велосипеди

Сортиране по:
Покажи:
Display: List Grid
 • GPS тракер с малки размери
  GPS тракер с компактни размери и функция за слушане е комбинирано устройство, с което ще може да следите движението на обекти, както и да чувате какво се случва около тях. Той е подходящ за проследяване на пътен багаж, пратка и др. Също така е удачен избор за защита на възрастни хора и деца. Може да..
  88 лв.
 • Джи пи ес тракер за следене в реално време на електрически колела или скутери
  Търсите неоткриваем с възможно много малък размер GPS  тракер за следене на обекти или хора, но и да имате възможността да го координирате дистанционно, то този модел ще покрие всичките изисквания. Създаден е с изключително минимизиран размер, позволяващ неговото скриване, така че да не позволи..
  157 лв.
 • GPS за проследяване с аларма
  Външната преносима батерия, съчетава в себе си няколко продукта в едно. С компактните си размери тя е едновременно, батерия за зареждане на телефон, тракер за проследяване на движение, подслушвател за слушане в реално време, фенер за осветяване на тъмно пространство. Моделът се отличава с големин..
  179 лв.
 • GPS тракер-стоп за велосипед gpx002
  Все по-често хората предпочитат да се придвижват в своето ежедневие с велосипед. Това си има своите предимства, както и своите недостатъци. Един от най-често срещаните проблеми е кражбата на колелото. Независимо, че продават катинари, те не са достатъчни, за да спрат крадеца да открадне личната Ви с..
  187 лв.
 • GPS WIFI LBS тракер
  Предлагаме едно уникално решение на следене в реално време, с изключително компактни размери. Този тракер е не само с едни от най-малките размери, но също така е изключително лек, което допринася за дискретното му използване в различни ситуации. GPS проследяващото устройство е с вградена презар..
  200 лв.
 • GPS тракер с директно захранване
  Защитата на личното имущество е основна задача, която си поставяме когато се сдобием с някаква вещ. Една такава задача, често е свързана с това как да предпазим автомобила си от кражба. Решението е да бъде поставено проследяващо устройство, което да локализира точното местоположение. За да бъде прос..
  210 лв.
 • Водоустойчив GPS тракер за колело със стоп светлина
  Ако се страхувате да оставите новото си и скъпо струващо колело без надзор, макар и заключено с катинар, то този чудесно проектиран модел мини GPS тракер със стоп светлина е перфектното решение. Наличната вградената аларма срещу кражба автоматично съобщава чрез SMS или обаждане на мобилен телефон..
  220 лв.
 • Тракер за следене на мотори и мотопеди в реално време
  Имате нужда от сигурен и надежден начин да предпазите вашия мотор от кражба? Представяме ви уникално проследяващо устройство, което е скрито в оригинален регулатор на напрежение (токоизправител) за скутери/мотопеди/мотори/мотоциклети. За да инсталирате тракера е необходимо просто да замените вашия т..
  220 лв.
 • GPS тракер за следене в реално време с OBD букса и вграден вибрационен сензор
  Това проследяващо устройство е предназначено за лични или служебни автомобили, автобуси, мотори или електрически велосипеди и се отличава със специално предвидената букса за зареждане директно от тока на двигателя. С други думи, устройството ще работи значително по-дълго време от традиционните траке..
  230 лв.
 • GPS тракер за следене в реално време
  Търсите компактен уред за проследяване на моторни превозни средства, колела, деца, животни или при къмпингуване да се знае вашето местонахождение то GPS тракер с компактни мини размери е правилния избор.  Управлението на джаджата е просто за  употреба, като това се случва посредством текст..
  250 лв.
 • 3G водоустойчив мини GPS тракер за деца, автомобили, мотори и домашни животни
  Водоустойчивият мини 3G тракер има широка гама от приложения, защото е подходящ за проследяване както на деца и домашни животни като кучета и котки, така и на моторни превозни средства - от личен автомобил през велосипед, скутер, та чак до камион. По този начин ще си осигурите спокойствието от което..
  270 лв.