GPS за товарни автомобили

Сортиране по:
Покажи:
Display: List Grid
 • GPS за проследяване, слушане и аларма
  Външната преносима батерия, съчетава в себе си няколко продукта в едно. С компактните си размери тя е едновременно, батерия за зареждане на телефон, тракер за проследяване на движение, подслушвател за слушане в реално време, фенер за осветяване на тъмно пространство. Моделът се отличава с големин..
  170 лв.
 • Тракер и логър за автомобили с външна GPS антена
  Това проследяващо устройство никога не губи информация и винаги е активно. Причината е, че се зарежда от акумулаторната батерия на двигателя и това го отличава от останалите тракери за превозни средства. Моделът е идеалния избор за лични или служебни автомобили или камиони. Принцип на работа У..
  210 лв.
 • GPS тракер за следене в реално време gpx18
  Уникално проследяващо устройство, съчетаващо в себе си оналйн и офлайн тракер. Устройството работи със СИМ карта (закупува се отделно). Огромно предимство на тракера е начина му на работа, а именно устройстово се свързва към захранването на автомобила или директно акумулатора, като по този начи..
  210 лв.
 • GPS тракер във фенер gpx01
  Висококачествен фенер, който представлява GPS тракер и чрез който можете да слушате случващото се около него. На пръв поглед този продукт изглежда като най-обикновен LED фенер – вещ, която почти всеки има. Всъщност това е един високотехнологичен продукт, чрез който можете да следите местоположението..
  229 лв.
 • GPS тракер за следене в реално време с OBD букса и вграден вибрационен сензор
  Това проследяващо устройство е предназначено за лични или служебни автомобили, автобуси, мотори или електрически велосипеди и се отличава със специално предвидената букса за зареждане директно от тока на двигателя. С други думи, устройството ще работи значително по-дълго време от традиционните траке..
  230 лв.
 • Водоустойчив мини магнитен GPS тракер за следене в реално време
  Това мини проследяващо устройство ще помогне когато се нуждаете, да проследявате и виждате в реално време на мобилния си телефон или на компютър движението на желания обект. Размерът на модела е малък и изключително компактен, което го прави лесен за пренасяне, монтиране и скриване. Особено подхо..
  230 лв.
 • GPS тракер за следене в реално време gpx03
  Това е един високотехнологичен GPS тракер, който има водоустойчив корпус. Той има вградени магнити, чрез които можете да го залепите на различни метални повърхности или пък в купето или в багажника на автомобила Ви. Тракерът локализира местоположението с точност до 5 метра и го качва на онлайн безпл..
  266 лв.
 • 3G водоустойчив мини GPS тракер за деца, автомобили, мотори и домашни животни
  Водоустойчивият мини 3G тракер има широка гама от приложения, защото е подходящ за проследяване както на деца и домашни животни като кучета и котки, така и на моторни превозни средства - от личен автомобил през велосипед, скутер, та чак до камион. По този начин ще си осигурите спокойствието от което..
  270 лв.
 • Проследяващ GPS тракер в разклонител за кола
  Транспортните фирми, тези със служебни автомобили, rent-a-car, лични автомобили,  фирми отдаващи под наем строителна техника държат да имат контрол върху тях и да осъществяват постоянно наблюдение  на местонахождението в дадения момент.  Чудейки се какво устройство да изберете за..
  270 лв.
 • Висококачествен GPS тракер gpx02
  Този GPS тракер разполага със силни магнити и водоустойчив дизайн, който позволяват да се закрепи на почти всяка една метална част на личния автомобил (изключение правят горещите метални повърхности). Също така може да бъде поставен в купето на колата или в багажника й. Тракерът разполага с 500..
  299 лв.
 • GPS тракер за следене с 4400 mAh батерия gpx04
  Това е един GPS тракер, който покрива стандарта за водоустойчивост IPX7. Той има вградени супер силни магнити, които позволяват прикрепянето му към различни метални повърхности, с изключение на тези, които се нагорещяват при работа. Устройството работи със СИМ карта и се управлява дистанционно, поср..
  305 лв.
 • GPS тракер и подслушвател вградени в разклонител за запалки за кола gpx13
  Изключително подходящо устройство за поставяне в купето на колата. Чрез този тракер ще можете да следите в реално време движението на автомобила, като също така можете да изберете опцията да слушате разговорите провеждани в превозното средство. На външен вид по нищо разпознаваемо, с това устройство ..
  315 лв.
 • GPS тракер логър Lawmate
  Това е ултра малък и компактен GPS-логър, който може да бъде скрит в дрехи или закрепен чрез магнитна обвивка, в която се поставя, към всякакъв вид превозно средство. Климатичните условия са без значение, тъй като магнитната обвивка е водоустойчива. Устройството е тип “пасивно”, което означава две н..
  325 лв.
 • Магнитен GPS тракер и логър с GPS+GSM+WIFI позициониране
  Този модел се характеризира със силния си индустриален магнит, водоустойчивост и добра работа между тракер  и логър.  Това автоматично го превръща в два уреда в едно тяло и в зависимост от функцията си го прави абсолютно неоткриваем. За да бъде издръжлив и устойчив на експлоатация е снабде..
  360 лв.
 • 3G GPS GSM тракер за следене в реално време
  Имате нужда от проследяващо устройство с дълъг живот на батерията и същевременно лесен монтаж? Пред вас е магнитен GPS тракер, който намира широко приложение при следене на тежкотоварни превозни средства, леки автомобили, както и за опазване на сигурността на вашия дом, офис, сейф и т.н. В този случ..
  400 лв.
 • GPS тракер за следене с 10 000 mAh батерия gpx05
  Това е един високотехнологичен продукт, който има впечатляващи характеристики. GPS тракера има водоустойчив дизайн, който е в съответствие със стандарта IPX7. Устройството има изключително силни магнити, което позволява да бъде прикрепен към различни метални повърхности, например под седалката за шо..
  450 лв. 475 лв.
 • 3G магнитен и водоустойчив тракер за следене и слушане с мощна батерия 10 000 mAh
  Този тракер е всичко, от което се нуждаете, за да знаете винаги и по всяко време къде, какво, как, с кого и защо се движи наблюдавания обект. За разлика от другите подобни устройства, това работи на ниво 3G мрежа и затова е необходима и такава СИМ карта, която да поддържа интернет и входящи повикван..
  475 лв.
 • GPS проследяващо устройство с капацитет на батерия до 1200 дни gpx07
  Проследяващо устройство работещо чрез свързване с GPS сателити, и използващо СИМ карта с наличен интернет, за да предаде геопространствената информация към безплатна онлайн платформа. С това устройство ще можете да се информирате освен за маршрута, който е изминало превозносто средство, също та..
  600 лв.
 • GPS тракер за локализиране на местоположението gpx06
  Това е един високотехнологичен тракер за следене в реално време, който намира широко приложение поради уникалните си характеристики. Той има 20 000 mAh батерия, която може да издържи максимум до 1600 дни с едно зареждане. GPS тракерът е водоустойчив, в съответствие със стандарта IPX7. Тъй като има м..
  600 лв. 750 лв.
 • 3G GPS проследяващо устройство с функция за слушане
  Тракерите за превозни средства набират все по-голяма популярност, тъй като с тяхната помощ лесно се проследяват движенията на лични или служебни автомобили. Особено подходящи като превантивна мярка против кражба или злоупотреби от страна на служителите, защото със специалната си функция той информир..
  750 лв.