GPS за хора

В този раздел ще откриете проследяващи устройства, с които ще сте информирани по всяко време за местоположението на близък човек. 

Сортиране по:
Покажи:
Display: List Grid
 • Детски смарт часовник GPS за следене в реално време и обаждания
  Търсите възможност за едновременно следене и връзка с детето си докато е на училище или е оставено без надзор. То този мини GSM GPS детски смарт часовник за разговори и следене е решението.  С него ще локализирате точното местонахождение с точност до 5 метра и същевременно осъществява..
  49 лв.
 • GPS Детски смарт часовник с тъч скрийн екран
  Детският смарт часовник със сензорен екран ще подсигури спокойствието, от което имате нужда когато детето се намира в училище, на екскурзия, лагер или просто си играе пред блока. Моделът ще локализира с точност положението на малчугана, но същевременно с това ще позволява да провеждате комуникация п..
  68 лв.
 • Детски GPS часовник с камера и функция за отдалечено слушане и заснемане
  Детският смарт часовник е идеалното средство за връзка с детето. В ранната си възраст те са доста невнимателни към мобилните апарати, лесно ги чупят и забравят някъде. Следователно отново губите връзка помежду си, а това довежда до закупуването на друг апарат, който доста често не е включен в предви..
  78 лв.
 • Мини GPS проследяващ тракер и подслушвател
  GPS тракерите са масовите устройства, които хората използват за проследяване и подслушване. Производителите се стремят да изработят все по-малки и компактни проследяващи устройства, така че да не бъдат засечени от околните. Ние следващи тенденцията предлагаме един от  най-мини и компактни ..
  100 лв.
 • Детски часовник с телефон и GPS
  Детски часовник с телефон и GPS е онази вещ, която ще подсигури спокойствието на родителите. С негова помощ ще може да се провеждат телефонни разговори, да се проследява движението, да се очертават безопасни зони, да се създават снимки и други. Моделът предоставя пълен контрол от родителя, като за ц..
  108 лв.
 • Мини GPS тракер за следене
  Това е най-малкия тракер за следене в реално време, който е и с изключително широко приложение. За да работи проследяващото устройство, трябва единствено да поставите СИМ карта с наличен интернет. Тракерът има компактни магнити, с които ще можете да го залепите за метална повърхност. Ако има район, ..
  120 лв.
 • GPS за проследяване, слушане и аларма
  Външната преносима батерия, съчетава в себе си няколко продукта в едно. С компактните си размери тя е едновременно, батерия за зареждане на телефон, тракер за проследяване на движение, подслушвател за слушане в реално време, фенер за осветяване на тъмно пространство. Моделът се отличава с големин..
  170 лв.
 • GPS WIFI LBS тракер
  Предлагаме едно уникално решение на следене в реално време, с изключително компактни размери. Този тракер е не само с едни от най-малките размери, но също така е изключително лек, което допринася за дискретното му използване в различни ситуации. GPS проследяващото устройство е с вградена презар..
  200 лв.
 • GPS тракер за следене в реално време gpx12
  Изключително компактен по размер GPS тракер, предназначен за следене движението на кучета. Можете да задавате виртуална ограда, чрез която ще сте наясно когато животното напусне дадената зона. В момента в който тракерът прекрачи очертанията на тази виртуална ограда, вие ще получите имейл и..
  200 лв.
 • Водоустойчив мини магнитен GPS тракер за следене в реално време
  Това мини проследяващо устройство ще помогне когато се нуждаете, да проследявате и виждате в реално време на мобилния си телефон или на компютър движението на желания обект. Размерът на модела е малък и изключително компактен, което го прави лесен за пренасяне, монтиране и скриване. Особено подхо..
  230 лв.
 • GPS тракер за следене в реално време
  Търсите компактен уред за проследяване на моторни превозни средства, колела, деца, животни или при къмпингуване да се знае вашето местонахождение то GPS тракер с компактни мини размери е правилния избор.  Управлението на джаджата е просто за  употреба, като това се случва посредством текст..
  250 лв.
 • 3G водоустойчив мини GPS тракер за деца, автомобили, мотори и домашни животни
  Водоустойчивият мини 3G тракер има широка гама от приложения, защото е подходящ за проследяване както на деца и домашни животни като кучета и котки, така и на моторни превозни средства - от личен автомобил през велосипед, скутер, та чак до камион. По този начин ще си осигурите спокойствието от което..
  270 лв.
 • Скрит GPS тракер за следене на деца
  Стремим се да осигурим максимална защита на нашите деца.  Докато те са в по-малка възраст и неспособни да боравят и пазят мобилните телефони, а вече са на училище или детска градина. Ако искаме да проследяваме тяхното движениe и евентуално ако се случи нещо с тях, те да имат възможността д..
  280 лв.
 • Удобен GPS тракер за закачане на колан gpx08
  Представяме един уникален продукт, чрез който ще можете да следите джижението на даден човек или обект в реално време. Тракерът е подходящ както за деца, така и за възрастни хора. Идеалният аксесоар за поход, разходка в гората и т.н. С помощта на вградения паник бутон ще можете да известите избран о..
  295 лв.