GPS за хора

В този раздел ще откриете проследяващи устройства, с които ще сте информирани по всяко време за местоположението на близък човек. 

Сортиране по:
Покажи:
Display: List Grid
 • Детски смарт часовник GPS за следене
  Търсите възможност за едновременно следене и връзка с детето си докато е на училище или е оставено без надзор. То този мини GSM GPS детски смарт часовник за разговори и следене е решението.  С него ще локализирате точното местонахождение с точност до 5 метра и същевременно осъществява..
  49 лв.
 • GPS Детски смарт часовник с тъч скрийн екран
  Детският смарт часовник със сензорен екран ще подсигури спокойствието, от което имате нужда когато детето се намира в училище, на екскурзия, лагер или просто си играе пред блока. Моделът ще локализира с точност положението на малчугана, но същевременно с това ще позволява да провеждате комуникация п..
  68 лв.
 • Детски GPS часовник за проследяване с камера
  Детският смарт часовник е идеалното средство за връзка с детето. В ранната си възраст те са доста невнимателни към мобилните апарати, лесно ги чупят и забравят някъде. Следователно отново губите връзка помежду си, а това довежда до закупуването на друг апарат, който доста често не е включен в предви..
  78 лв.
 • Детски часовник с телефон и GPS
  Детски часовник с телефон и GPS е онази вещ, която ще подсигури спокойствието на родителите. С негова помощ ще може да се провеждат телефонни разговори, да се проследява движението, да се очертават безопасни зони, да се създават снимки и други. Моделът предоставя пълен контрол от родителя, като за ц..
  108 лв.
 • Джобен GPS тракер за следене и обаждане
  Джобен GPS тракер за следене и обаждане e устройство с тройна система за позициониране и възможност за двупосочна комуникация. Може да се използва за деца, възрастни хора, домашни любимци и други обекти. Работи прецизно, благодарение на предвидените GPS, WiFi и LBS режими за локация. Устройството..
  153 лв.
 • GPS тракер за следене в реално време
  Търсите компактен уред за проследяване на моторни превозни средства, колела, деца, животни или при къмпингуване да се знае вашето местонахождение то GPS тракер с компактни мини размери е правилния избор.  Управлението на джаджата е просто за  употреба, като това се случва посредством текст..
  250 лв.
 • Удобен GPS тракер за закачане на колан gpx08
  Представяме един уникален продукт, чрез който ще можете да следите джижението на даден човек или обект в реално време. Тракерът е подходящ както за деца, така и за възрастни хора. Идеалният аксесоар за поход, разходка в гората и т.н. С помощта на вградения паник бутон ще можете да известите избран о..
  295 лв.