GPS тракери

Сортиране по:
Покажи:
Display: List Grid
 • Мобилно приложение за проследяване на Android
  С помощта на БЕЗПЛАТНОТО приложение ще знаете местоположението на Вашия смарт телефон по всяко време. Само с няколко клика можете да превърнете телефона си в GPS тракер. С помощта на приложението ще можете да наблюдавате в реално време къде се намира Вашия телефон. Друга много полезна функция са отч..
  24 лв.
 • Детски смарт часовник GPS за следене
  Търсите възможност за едновременно следене и връзка с детето си докато е на училище или е оставено без надзор. То този мини GSM GPS детски смарт часовник за разговори и следене е решението.  С него ще локализирате точното местонахождение с точност до 5 метра и същевременно осъществява..
  49 лв.
 • GPS Детски смарт часовник с тъч скрийн екран
  Детският смарт часовник със сензорен екран ще подсигури спокойствието, от което имате нужда когато детето се намира в училище, на екскурзия, лагер или просто си играе пред блока. Моделът ще локализира с точност положението на малчугана, но същевременно с това ще позволява да провеждате комуникация п..
  68 лв.
 • Детски GPS часовник за проследяване с камера
  Детският смарт часовник е идеалното средство за връзка с детето. В ранната си възраст те са доста невнимателни към мобилните апарати, лесно ги чупят и забравят някъде. Следователно отново губите връзка помежду си, а това довежда до закупуването на друг апарат, който доста често не е включен в предви..
  78 лв.
 • GPS тракер с малки размери
  GPS тракер с компактни размери и функция за слушане е комбинирано устройство, с което ще може да следите движението на обекти, както и да чувате какво се случва около тях. Той е подходящ за проследяване на пътен багаж, пратка и др. Също така е удачен избор за защита на възрастни хора и деца. Може да..
  88 лв.
 • Мини GPS проследяващ тракер
  GPS тракерите са масовите устройства, които хората използват за проследяване и подслушване. Производителите се стремят да изработят все по-малки и компактни проследяващи устройства, така че да не бъдат засечени от околните. Ние следващи тенденцията предлагаме един от  най-мини и компактни ..
  100 лв.
 • Детски часовник с телефон и GPS
  Детски часовник с телефон и GPS е онази вещ, която ще подсигури спокойствието на родителите. С негова помощ ще може да се провеждат телефонни разговори, да се проследява движението, да се очертават безопасни зони, да се създават снимки и други. Моделът предоставя пълен контрол от родителя, като за ц..
  108 лв.
 • Мини GPS тракер за следене
  Това е най-малкия тракер за следене в реално време, който е и с изключително широко приложение. За да работи проследяващото устройство, трябва единствено да поставите СИМ карта с наличен интернет. Тракерът има компактни магнити, с които ще можете да го залепите за метална повърхност. Ако има район, ..
  120 лв.
 • Скоростомер изобразяващ километрите на движение на предното стъкло gpx17
  По време на шофиране, всяка секунда е важна. Осигурете си спокойно пътуване като сте наясно със скоростта на движение във всеки един момент, без да отмествате поглед от пътя. Устройството може да се постави във всякакви превозни средства, като не се връзва към електрониката на автомобила. За да рабо..
  120 лв.
 • Универсален GPS дигитален скоростомер
  Универсален GPS дигитален скоростомер е подходящ за всякакви превозни средства. Отличава се по това, че ползва USB захранване и може да черпи ток от запалката на автомобила. Използва същата сателитна технология за позициониране, както полицейските мобилни радари за скорост. За да се позиционира м..
  120 лв.
 • HD скоростомер с цветен дисплей и компас
  Универсалният скоростомер е подходящ за всички видове превозни средства. Захранването му се осъществява посредством кабела, който е свързан към запалката на автомобила. Предимството му пред останалите от този тип устройства е, че се активира автоматично, веднага след като мотора на превозното средст..
  132 лв.
 • Универсален GPS скоростомер с голям екран
  Универсален GPS скоростомер с голям екран е съвместим с всички видове превозни средства. Захранва се с USB кабел, благодарение на което може да включите към запалката и директно да стартирате устройството. Скоростта се измерва по два начина. Изборът е между километри или мили в час, според индиви..
  150 лв.
 • Джобен GPS тракер за следене и обаждане
  Джобен GPS тракер за следене и обаждане e устройство с тройна система за позициониране и възможност за двупосочна комуникация. Може да се използва за деца, възрастни хора, домашни любимци и други обекти. Работи прецизно, благодарение на предвидените GPS, WiFi и LBS режими за локация. Устройството..
  153 лв.
 • Джи пи ес тракер за следене в реално време на електрически колела или скутери
  Търсите неоткриваем с възможно много малък размер GPS  тракер за следене на обекти или хора, но и да имате възможността да го координирате дистанционно, то този модел ще покрие всичките изисквания. Създаден е с изключително минимизиран размер, позволяващ неговото скриване, така че да не позволи..
  157 лв.
 • Джи пи ес скоростомер и логър
  Този скоростомер е подходящ както за професионални цели, така и за лична употреба. С него без да следите километража на автомобила ще знаете с каква скорост се предвижвате, друго много съществено значение е факта, че той записва маршрута по който е преминато,  съответно ще можете да проследяват..
  160 лв.
 • GPS тракер - заден стоп за велосипед gpx001
  В днешно време хората се стремят да не замърсяват околната среда и затова предпочитат да се предвижват чрез колело. За съжаление, много често велосипедистите изпадат в патовата ситуация да им откраднат колелото. За да се предпазите от този неприятен момент ви предлагаме едно устройство, което на пръ..
  171 лв.
 • GPS за проследяване с аларма
  Външната преносима батерия, съчетава в себе си няколко продукта в едно. С компактните си размери тя е едновременно, батерия за зареждане на телефон, тракер за проследяване на движение, подслушвател за слушане в реално време, фенер за осветяване на тъмно пространство. Моделът се отличава с големин..
  179 лв.
 • GPS тракер-стоп за велосипед gpx002
  Все по-често хората предпочитат да се придвижват в своето ежедневие с велосипед. Това си има своите предимства, както и своите недостатъци. Един от най-често срещаните проблеми е кражбата на колелото. Независимо, че продават катинари, те не са достатъчни, за да спрат крадеца да открадне личната Ви с..
  187 лв.
 • GPS WIFI LBS тракер
  Предлагаме едно уникално решение на следене в реално време, с изключително компактни размери. Този тракер е не само с едни от най-малките размери, но също така е изключително лек, което допринася за дискретното му използване в различни ситуации. GPS проследяващото устройство е с вградена презар..
  200 лв.
 • GPS тракер за следене в реално време gpx12
  Изключително компактен по размер GPS тракер, предназначен за следене движението на кучета. Можете да задавате виртуална ограда, чрез която ще сте наясно когато животното напусне дадената зона. В момента в който тракерът прекрачи очертанията на тази виртуална ограда, вие ще получите имейл и..
  200 лв.
 • Функционален GPS тракер за проследяване в реално време
  За всички наши бизнес клиенти можем да предложим иновативно устройство, което е с вградена СИМ карта за проследяване на служебните автомобили. През приятния за работа интерфейс можете да следите в реално време, да генерирате пътни листи, да изчислявате среден разход на гориво, да наблюдавате из..
  205 лв.
 • Тракер и логър за автомобили с външна GPS антена
  Това проследяващо устройство никога не губи информация и винаги е активно. Причината е, че се зарежда от акумулаторната батерия на двигателя и това го отличава от останалите тракери за превозни средства. Моделът е идеалния избор за лични или служебни автомобили или камиони. Принцип на работа У..
  210 лв.
 • GPS тракер за следене в реално време gpx18
  Уникално проследяващо устройство, съчетаващо в себе си оналйн и офлайн тракер. Устройството работи със СИМ карта (закупува се отделно). Огромно предимство на тракера е начина му на работа, а именно устройстово се свързва към захранването на автомобила или директно акумулатора, като по този начи..
  210 лв.
 • GPS тракер с директно захранване
  Защитата на личното имущество е основна задача, която си поставяме когато се сдобием с някаква вещ. Една такава задача, често е свързана с това как да предпазим автомобила си от кражба. Решението е да бъде поставено проследяващо устройство, което да локализира точното местоположение. За да бъде прос..
  210 лв.
 • GPS тракер с мощна 6000mAh батерия
  GPS тракер с мощна 6 000mAh батерия, е водоустойчиво устройство за следене в реално време. техниката притежава вграден силен магнит, той лесно може да се закрепи на метална повърхност. Поради тази причина може да бъде поставен във външната част на автомобила, като калник, шаси, метална основа за бро..
  214 лв.
 • Водоустойчив GPS тракер за колело със стоп светлина
  Ако се страхувате да оставите новото си и скъпо струващо колело без надзор, макар и заключено с катинар, то този чудесно проектиран модел мини GPS тракер със стоп светлина е перфектното решение. Наличната вградената аларма срещу кражба автоматично съобщава чрез SMS или обаждане на мобилен телефон..
  220 лв.
 • Тракер за следене на мотори и мотопеди в реално време
  Имате нужда от сигурен и надежден начин да предпазите вашия мотор от кражба? Представяме ви уникално проследяващо устройство, което е скрито в оригинален регулатор на напрежение (токоизправител) за скутери/мотопеди/мотори/мотоциклети. За да инсталирате тракера е необходимо просто да замените вашия т..
  220 лв.
 • GPS тракер във фенер gpx01
  Висококачествен фенер, който представлява GPS тракер и чрез който можете да слушате случващото се около него. На пръв поглед този продукт изглежда като най-обикновен LED фенер – вещ, която почти всеки има. Всъщност това е един високотехнологичен продукт, чрез който можете да следите местоположението..
  229 лв.
 • GPS тракер за следене в реално време с OBD букса и вграден вибрационен сензор
  Това проследяващо устройство е предназначено за лични или служебни автомобили, автобуси, мотори или електрически велосипеди и се отличава със специално предвидената букса за зареждане директно от тока на двигателя. С други думи, устройството ще работи значително по-дълго време от традиционните траке..
  230 лв.
 • Водоустойчив мини магнитен GPS тракер за следене в реално време
  Това мини проследяващо устройство ще помогне когато се нуждаете, да проследявате и виждате в реално време на мобилния си телефон или на компютър движението на желания обект. Размерът на модела е малък и изключително компактен, което го прави лесен за пренасяне, монтиране и скриване. Особено подхо..
  230 лв.
 • Висококачествен GPS тракер gpx02
  Този GPS тракер разполага със силни магнити и водоустойчив дизайн, който позволяват да се закрепи на почти всяка една метална част на личния автомобил (изключение правят горещите метални повърхности). Също така може да бъде поставен в купето на колата или в багажника й. Тракерът разполага с 500..
  239 лв. 299 лв.
 • GPS тракер за следене в реално време
  Търсите компактен уред за проследяване на моторни превозни средства, колела, деца, животни или при къмпингуване да се знае вашето местонахождение то GPS тракер с компактни мини размери е правилния избор.  Управлението на джаджата е просто за  употреба, като това се случва посредством текст..
  250 лв.
 • GPS тракер за следене в реално време gpx03
  Това е един високотехнологичен GPS тракер, който има водоустойчив корпус. Той има вградени магнити, чрез които можете да го залепите на различни метални повърхности или пък в купето или в багажника на автомобила. Тракерът локализира местоположението с точност до 5 метра и го качва на онлайн безплатн..
  266 лв.
 • 3G водоустойчив мини GPS тракер за деца, автомобили, мотори и домашни животни
  Водоустойчивият мини 3G тракер има широка гама от приложения, защото е подходящ за проследяване както на деца и домашни животни като кучета и котки, така и на моторни превозни средства - от личен автомобил през велосипед, скутер, та чак до камион. По този начин ще си осигурите спокойствието от което..
  270 лв.
 • Проследяващ GPS тракер в разклонител за кола
  Транспортните фирми, тези със служебни автомобили, rent-a-car, лични автомобили,  фирми отдаващи под наем строителна техника държат да имат контрол върху тях и да осъществяват постоянно наблюдение  на местонахождението в дадения момент.  Чудейки се какво устройство да изберете за..
  270 лв.
 • Скрит GPS тракер за следене на деца
  Стремим се да осигурим максимална защита на нашите деца.  Докато те са в по-малка възраст и неспособни да боравят и пазят мобилните телефони, а вече са на училище или детска градина. Ако искаме да проследяваме тяхното движениe и евентуално ако се случи нещо с тях, те да имат възможността д..
  280 лв.
 • Удобен GPS тракер за закачане на колан gpx08
  Представяме един уникален продукт, чрез който ще можете да следите джижението на даден човек или обект в реално време. Тракерът е подходящ както за деца, така и за възрастни хора. Идеалният аксесоар за поход, разходка в гората и т.н. С помощта на вградения паник бутон ще можете да известите избран о..
  295 лв.
 • GPS тракер за следене в реално време на едър добитък gpx10
  Устройство създадено да подпомага дейността на пастирите в ежедневието. Ако сте цял ден навън заедно със стадо животни и се притеснявате, че може те изгубите дирите им, то с този тракер ще можете много бързо да локализирате местоположението им. Благодарение на големия капацитет на батерията, можете ..
  300 лв.
 • GPS тракер за следене с 2000 mAh батерия gpx04
  GPS тракер за следене с 20 000 mAh батерия предлага продължителна работа с едно зареждане. Големият капацитет на батерията подсигурява до 360 часа следене в реално време. Допълнително има възможност времето на издръжливост да се повиши, като за целта трябва да се направи настройка за качване на инфо..
  305 лв.
 • GPS тракер и подслушвател вградени в разклонител за запалки за кола gpx13
  Изключително подходящо устройство за поставяне в купето на колата. Чрез този тракер ще можете да следите в реално време движението на автомобила, като също така можете да изберете опцията да слушате разговорите провеждани в превозното средство. На външен вид по нищо разпознаваемо, с това устройство ..
  315 лв.
 • GPS тракер логър Lawmate
  Това е ултра малък и компактен GPS-логър, който може да бъде скрит в дрехи или закрепен чрез магнитна обвивка, в която се поставя, към всякакъв вид превозно средство. Климатичните условия са без значение, тъй като магнитната обвивка е водоустойчива. Устройството е тип “пасивно”, което означава две н..
  325 лв.
 • GPS тракер вграден в зарядна батерия Power Bank gpx15
  Предлагаме на вашето внимание GPS тракер за следене в реално време, вграден в преносимо зарядно устройство с което можете да зареждате мобилни устройства като телефони, таблети, фотоапарати и други. Можете да наблюдавате движението на устройството чрез безплатна онлайн платформа, в която ще наблюдав..
  360 лв.
 • Магнитен GPS тракер и логър с GPS+GSM позициониране
  Този модел се характеризира със силния си индустриален магнит, водоустойчивост и добра работа между тракер  и логър.  Това автоматично го превръща в два уреда в едно тяло и в зависимост от функцията си го прави абсолютно неоткриваем. За да бъде издръжлив и устойчив на експлоатация е снабде..
  360 лв.
 • 3G GPS GSM тракер за следене в реално време
  Имате нужда от проследяващо устройство с дълъг живот на батерията и същевременно лесен монтаж? Пред вас е магнитен GPS тракер, който намира широко приложение при следене на тежкотоварни превозни средства, леки автомобили, както и за опазване на сигурността на вашия дом, офис, сейф и т.н. В този случ..
  400 лв.
 • GPS тракер за следене в реално време на едър селскостопански добитък със соларни панели gpx09
  Иновативен начин за охрана и следене на стада, създаден да подпомогне ежедневната дейност на пастирите по време на паша. Чрез този тракер за следене ще можете да се информирате за движението на стадото, като имате възможност да задавате конкретна виртуална зона за престой, която ако се прекрачи да б..
  400 лв.
 • GPS тракер за следене с 10 000 mAh батерия gpx05
  Това е един високотехнологичен продукт, който има впечатляващи характеристики. GPS тракера има водоустойчив дизайн, който е в съответствие със стандарта IPX7. Устройството има изключително силни магнити, което позволява да бъде прикрепен към различни метални повърхности, например под седалката за шо..
  450 лв.
 • 3G магнитен и водоустойчив тракер с мощна батерия 10 000 mAh
  Този тракер е всичко, от което се нуждаете, за да знаете винаги и по всяко време къде, какво, как, с кого и защо се движи наблюдавания обект. За разлика от другите подобни устройства, това работи на ниво 3G мрежа и затова е необходима и такава СИМ карта, която да поддържа интернет и входящи повикван..
  475 лв.
 • GPS тракер с вградена СИМ карта
  GPS тракер с вградена СИМ карта е дело нa чешкия производител Namsystem. Разполага със силен вграден магнит, което позволява лесното му закрепване върху различни метални повърхности. Цялостната конструкция отговаря на висок клас водозащита, като по този начин може да функционира при различни времеви..
  498 лв.
 • GPS тракер със соларна каишка
  GPS тракер със соларна каишка е спомагателно средство за отдалеченo наблюдение над пуснатите на паша животни. Моделът е особено подходящ за проследяване на движението на едър добитък, като крави, говеда, коне и други. Специфичност на модела е, че към устройството е предвидена соларна каишка. Сола..
  500 лв.
 • GPS каишка за следене на кучета T5
  Характерно е, че ловците полагат огромни усилия и грижи за техните ловни кучета. Те са техния верен спътник за проследяване на плячката и добрия улов. Но в един момент при интензивно и продължително следене, те започват да губят лека ориентация в следствие от многото миризми на обикалящите ги животн..
  575 лв.